Blachu Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Trochę wstyd, że taka drużyna, z taką grą, i z takim trenerem awansowała do finału...a pamiętasz 2004?FC Porto z żółtodziobem na ławce trenerskiej? Pamiętam... Pamiętam też Chelsea z finału z 2012, czy United z 99 Nie zawsze piłka sprawiedliwa... Ale mniejsza o to - dziś kolejny mecz
Ogi Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Real pojedzie z City minimum 2:0, i nie nie jestem fanboyem realu po prostu City i jest slabe.
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 City nie jest słabe. To bardzo dobra paka. Niestety mają totalnie rozchwiany sezon, zero systematyczności. I przegrywają co chwilę na wyjazdach...... . Śmiech.......
akjam Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Póki co 1:0 Real ale jeszcze ponad 40 minut grania... ciekawe czy City coś w stanie strzelić?
pajda Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Mam wrażenie ze city nie chce tego wygrać, grają bez przekonania i na stojąca. A ruszają się jakby każdy piłkarz miał dużą nadwagę.
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Nie mają żadnych argumentów. I nic do gadania....
pajda Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Mam nadzieje ze Atletico klepnie ten cienki real. A te city to brak słów.
Damian Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Wogole to atrakcyjność całej LM jest z roku na rok coraz gorsza....
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ciekawym czy jednym samolotem się z Madrytu wybiorą A mecz beznadziejny
chudy13101980 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 De Bruyne lipa,Kun również, Yaya no comment,o Navasie to lepiej nic nie pisać...
akjam Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Ja też mam taką nadzieję. Oba mecze w wykonaniu tych dwóch drużyn były dużo słabsze od tego co pokazali Bayern z Atletico City totalnie bez mocy w efensywie! Real tez czegoś wielkiego nie pokazał. Czekam na finał z nadzieją na wygraną Atletico ale wiadomo, że to będzie wojna, święta wojna. Emocje gwarantowane.
Dumel Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 I napisze tu po raz kolejny Hala Madrid.. ! Pozdrawiam zazdrosnikow. .. Boli..?? I tak właśnie ma boleć. .!
A4_Raf Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Właśnie wracam z Winnersa świetna atmosfera. Nie każdy mecz to styl. Większość z Was bralaby totalną padake, byleby Zobaczyć Np. UTD w finale. City ile miało okazji, odrobina większej skuteczności i City wracaloby z trojeczka, albo i lepiej. Ja się cieszę, Real zagrał bardzo solidnie. Strzał Augero ( niecelny) oraz słupek, to coś w ogóle pod.bramka Navasa się działo? Raczej słabo, Real kontrolował mecz, ale nie otworzył się nlw 100 % tyle. Swoją drogą Bayern gra fajny futbol, gdyż można mi 4-0 na Allianz wladowac Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 I napisze tu po raz kolejny Hala Madrid.. ! Pozdrawiam zazdrosnikow. .. Boli..?? I tak właśnie ma boleć. .! Zachowuj się. To nie forum onetu
A4_Raf Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Nie reaguj. Wiem,że mam czego, ale boję się tego finału, chociaż z całym tutaj szacunkiem, mam wrażenie, że teraz może być łatwiej ich ograć niż 2 lata temu. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Ogi Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Patrzac na forme z ostatnich meczow LM to Atletico powinno sie tym razem przetoczyć po realu jak walec po asfalcie ale to jest pilka i to jest Real jak im wyjdzie mecz to pozamiataja bo potencjal tego zespolu jest niesamowity. A sam mecz tragedia, City nie zagralo nic a Real sie do nich dostosowal, a to co Yaya robil a w zasadzie nic nie robil to jest po prostu skandal, facet juz chyba sie pozegnal z tym zespolem i gra na 5% swoich mozliwosci.
Rekomendowane odpowiedzi