Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta drużyna, która dostanie Mourinho, to jej zazdroszczę. Uwielbiam go i jego podejście do wszystkiego. Taki antykatalonczyk. <3

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

myślę, więcej niż pewne, ze jest (będzie) w MU

Więcej info na necie jest o tym, że Mou przyjdzie do MU, niż o zdobyciu pucharu :grin:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nic dziwnego :-) powodzenia z Mou

Opublikowano

sądzisz, że to zły pomysł ?

Opublikowano

Skąd? Świetny. MOU to mój najlepszy i ulubiony trener. Serio powodzenia

Opublikowano

"Wayne Rooney i Micheal Carrick dzięki dzisiejszej wygranej z Crystal Palace mają w swoim dorobku wszystkie trofea jakie tylko były do wygrania z Manchesterem United. "

Skąd? Świetny. MOU to mój najlepszy i ulubiony trener. Serio powodzenia

dla mnie to jest fenomen

zawsze był, a zaczeło się od zdobycia pucharu europy przez Porto - kiedy w momecie zdjął z szyi medal - myślę - co za koleś :)

Opublikowano

Ja tylko żałuję, że nie zdobył Lm z Realem :-(

Opublikowano

Ją się osobiście z mieszkańcami Katalonii nie utozsamiam ale myślę że masz RAF jakiś kompleks. Czytałeś jakieś książki o Mou lub jego biografie? Myślę że Mou poprostu ma problem do Barcelony że w pewnym momencie wybrali kogoś innego a nie jego. Stawiając sprawę jasno - jestem pewien i zreszta nie tylko ja że gdyby za killka sezonow dostał propozycję od Barcelony to napewno by jej nie odrzucił. Ta jego charyzma antykatalonska to nic innego jak sposób na motywacja piłkarzy którzy wtedy w Realu grali

sądzisz, że to zły pomysł ?

Stanley zobacz jaki spalony grunt zostawia po sobie Mou (może poza Realem) Inter, Chelsea...

Opublikowano

Z Interem to rozumiem, każdy pamięta ten mecz i potem finał i wygraną Interu, wiem, że boli.

Chelsea to inna sprawa. Oby ich dorobek pucharów się nie zmienił. Dla mnie to żaden klub.

W realu też boli, bo przerwał dominację Barcelony do tego stopnia, że pewien Pan się poddał

Opublikowano

:facepalm:

Chłopie fakty Ci przedstawilem a ty od razu to sprowadzasz do poziomu funboya :decayed:

Opublikowano

Fakty to ja przedstawiam co Mourinho zrobił

Opublikowano

A co to ma wspólnego z tym co ja napisałem? Napinasz się jak dziecko z forum onetu

Opublikowano

Stanley zobacz jaki spalony grunt zostawia po sobie Mou (może poza Realem) Inter, Chelsea...

BTW jakoś tych faktów nie znalazłem. :hi:

Opublikowano

Sorry, fanem Barcy nie jestem zdecydowanie wybieram Real z tej dwójki ale zachwytów nad Panem M. nie rozumiem. W kazdym klubie w ktorym gral jego zespol gral tak naprawde antyfutbol, totalne skupianie sie na destrukcji w ataku zero polotu. Patrzac na mecze Realu za czasów Mou to az oczy łzawia ze grali cos takiego majac takich zawodnikow. Absolutnie nie przekonuje mnie tekst o wynikach jakie osiaga bo tak jak ktos juz napisal zawsze kocnzy sie to spalona ziemia jaka po sobie zostawia, zawodnicy po prostu dlugo nie potrafia grac w stylu ktory on narzuca. Tak jak nie lubie tiki-taki z uwagi jak nudne to jest tak jeszcze bardziej nie trawie "stylu" Mou bo jego styl to niszczenie idei piekna gry, polotu, indywidualnosci i skupienie sie na destrukcji. Zycze jak najlepiej Czerwonym Diabłom ale tak jak Van nie zaistnial tak Mou daje jeden udany sezon kosztem zabicia paru fajnie zapowiadajacych sie talentow a nastepny sezon jak Chelsea bedzie piach totalny. Choc musze przyznac ze z niecierpliwością czekam na mecz Guardiola vs Mou, nie bedzie sie tego dalo ogladac ale chodzi o sam podtekst. A najlepszym trenerem dla mnie jest Ancelotii i tak jak Bayern mnie wkurzał i chcialem zeby "Robuś" ;) zmienil klub tak teraz nie moge sie doczekac tego co pokaza w nastepnym sezonie.

Opublikowano

W tym antyfutbolu lamali wszelkiego rodzaju rekordy.... świetny był Real za Mou

Opublikowano

Klapki na oczy i ogien :kox:

Opublikowano

[emoji38]

Opublikowano (edytowane)

może to rzeczywiście jest jedno wielkie "it's over" ... ?

http://www.devilpage.pl/index/news/komentarze/46694/louis-van-gaal-to-koniec/

może.....

http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,anglia-louis-van-gaal-odchodzi-z-manchesteru-united,artykul,675222,1,423.html

.

ALLELUJA

https://twitter.com/GaryLineker/status/734691976600293376

http://www.telegraph.co.uk/football/2016/05/23/louis-van-gaal-sacked-as-manchester-united-manager-with-jose-mou/

.

jakby ktoś chciał obejrzeć film o Leicester z narracją Linekera - świetny dokument

we came out of nowhere

nic więcej dodać się nie da

a łzy Garyego pod koniec filmu, bezcenne

http://www.fullmatchesandshows.com/2016/05/18/leicesters-impossible-dream-gary-linekers-story-of-the-201516-premier-league-season/

.

bardzo mądry artykuł Majkela

to bardzo ale to bardzo kontrowersyjna decyzja

o Luju pisałem 2 lata temu - "no nie wiem"

teraz napisałbym identycznie to samo

jestem pełen wątpliwości, simply speaking

http://www.sport.pl/pilka/1,65080,20127930,premier-league-okonski-o-mourinho-w-manchesterze-united-sceptycznie.html#MTstream

Edytowane przez Kamyk
Opublikowano

że w każdej plotce jest trochę prawdy, to mamy potwierdzenie

Mou oficjalnie w MU

Jak dla mnie: najlepszy możliwy wybór na teraz :)

Tomku, jak bardzo lubię i szanuję Michała, tym razem w kilku kwestiach z nim się nie zgodzę :wink: ale to temat do obgadania przy flaszce - zapraszam :):)

Opublikowano (edytowane)

czytania sporo, ale wszystko wyłożone dość kompleksowo

http://www.bbc.com/sport/football/36354014

ja mam znowu szereg wątpliwości

facet jest niereformowalny, po prostu

będzie znowu pycha i buta, nabijanie się ze wszystkich dookoła, wojna z sędziami, Wengerami, może i własnymi medykami ?

młodość zostanie odsunięta, znowu pierdyliardy funtów pójdą w ruch

nie wiem

zdaję sobie sprawę, że to chyba jakaś odpowiedź klubu na zmiany u innych, ale .....

no zobaczymy

a swoją drogą - ileż to razy o kolejnym sezonie można pisać, że będzie fascynujący i nie mogę się doczekać :D ?

.

Kto wygra mecz ?

f278ae540132a1f50598a2ce8f54f916.jpg

Edytowane przez Kamyk