chudy13101980 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ufff,dobry mecz. Wysłane z s7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 no jak na razie to nie ma na nich siły świetnie w każdej formacji może w bramce nerwowo poza tym, po prostu poezja zostaje pogratulować zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ciekawostka w la liga dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 ależ bramę Costa trafił jest idiota, ale grać potrafi . Lukaku show time !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 https://youtu.be/pHj84x0qJjE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) PSG - Arsenal? co oglądacie ? Edytowane 13 Września 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Zgadnij Edit. Szukam City a tu zonq,patrze w internetach a tu przełożony,o co kaman? Edit kolejny. Ściana wody.Nie zamkli dachu?Nie,szkoda nerwów.W takim razie PSG vs Arsenal. Wysłane z s7 Edge Edytowane 13 Września 2016 przez chudy13101980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 z Tobą nie gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 PSG - Arsenal? co oglądacie ? Dynamo - Napoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Milik to mnie lekko wqrwiać zaczyna..... dzisiaj na przykładzie Barcy i Bayernu widać, że reforma LM byłaby więcej niż wskazana po uj te kluby mają grać w fazie grupowej to nie wiem ? i po co Zibi się upiera że to pomysł bez sensu, to w ogóle nie czaję LM to na serio klub elitarny, i taka jest prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Z Legią będzie to samo i postrzelają sobie zawodnicy a może i bramkarz sie załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 wiem może nie skończy się tak jak wczoraj na Camp Nou, ale żenua gwarantowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No ciekawe co to dzisiaj będzie w Stolycy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) a wiecie że Celtic ma nowego sponsora na przyszły sezon ? Edytowane 14 Września 2016 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 BTW Wynik srogi ale Aż takiego lania to się nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Legia znow bedzie lepsza niz Celtic ? Edytowane 14 Września 2016 przez Ogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No ciekawe co to dzisiaj będzie w Stolycy? Sam jestem ciekawy jak daleko nasza liga odstaje Nie ma to tamto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A tak BTW to widzę, że mojego ulubieńca zbanowano. Co za strata.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No ciekawe co to dzisiaj będzie w Stolycy? Sam jestem ciekawy jak daleko nasza liga odstaje Dokładnie tak miało brzmieć pytanie EDIT: Młodzi Legioniści nie dostali srogich batów... Czekamy na dorosłych. http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/uefa-youth-league-porazka-legii-warszawa-z-borussia-dortmund/tytdb6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No i na co tu patrzeć Na naszych czy może coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi