kris25 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam, proszę o analizę logów, są to moje pierwsze logi więc proszę o wyrozumiałość, a w razie jeśli by były nie tak zrobione to proszę o nakierowanie mnie - poprawię. dynamiczne. statyczne basic settings statyczne grupa zwykła.
vauxhall95 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Przeplywka tnie,albo mala dziura w dolocie.Kat wtrysku za pozny,Egr jakby przybrudzony,
kris25 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Przepływkę mam boscha a czytałem, że nie można jej czyścic bo łatwo można uszkodzić, czy mam spróbować.? dziura w dolocie. hmm to by kopcił. tak.? a jak wyregulować kąt wtrysku.? erg czyściłem ok 1 rok temu , pewnie znowu by trzeba było.. a jak sprawa turbiny.? pompuje jak trzeba?
vauxhall95 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 turbina mozna powiedziec ok,choc delikkatnie sie przycina.
kris25 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 odnośnie turbiny można by ją wyczyścić. tak.? zaraz po zakupie łapał mi awaryjny, troszkę go przedmuchałem i cisza do dziś,a jak mam się zabrać za resztę.? tj kąt wtrysku.?
vauxhall95 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 tak mozesz sie brac,turbiny nie czysc bo jest jak narazie wmiare ok
kris25 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Czy jest coś jeszcze na co powinienem zwrócić uwagę, poza tym co kolega wymienił..?
Darev Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Turbo lekko się przycina - dynamiczna jazda jeżeli nie pomoże to na stół i będzie igła; Przepływomierz możesz wyczyścić, jeżeli masz ten co ja czyli nierozbieralny to odklej siateczkę z jednej strony i delikatnie wyczyść spirytusem rektyfikowanym (pow. 90% zaw. alk.). mi ta operacja pomogła. Jak nie pomoże to czeka cię zakup nowej ori. pozdrawiam[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 20:14_________________________________________________A reszta to opcja "szukaj"
kris25 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 ok. dziękuję, tak jest siateczka, rozbiorę i wyczyszczę zobaczymy czy pomoże, co do reszty będę szukał.. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi