Jędrasiński Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam, ostatnio przegladalem internet w poszukiwaniu sklepów z częściami samochodowymi i natrafiłem na sklep o nazwie "KAMOKA" w brzezinach kamoka.pl Atrakcyjne ceny i wgl tylko czy wiecie czy części są dobrej czy wątpliwej jakości
bartek1605 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 nie odważyłbym się tego zamontować u siebie
soolek Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam, ostatnio przegladalem internet w poszukiwaniu sklepów z częściami samochodowymi i natrafiłem na sklep o nazwie "KAMOKA" w brzezinach http://www.kamoka.pl/ Atrakcyjne ceny i wgl tylko czy wiecie czy części są dobrej czy wątpliwej jakości A porównywałeś to do cen markowych części? Chyba nie, bo ceny amorów to szału nie robią.
Jędrasiński Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 Generalnie to tam nic nie ma "normalnych" cen i aż się zdziwiłem że można tak tanio sprzedawać części.
klysek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 "Kamoka" kolejny sklpe malych zwinnych chińskich rączek jak nie maja tam choinek zapachowych to ja osobiscie nie polecam
ywnk Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 dokładnie tak, nie ma co ryzykować, stracisz kase i tylko problemy na głowie się pojawią.
Rekomendowane odpowiedzi