Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż boczków z roletami A4 B6 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kupiles wszystko p&p,czy tez sie bawisz z platikami??

Opublikowano

Kupiles wszystko p&p,czy tez sie bawisz z platikami??

Bieniek

Mozesz napisac cos wiecej o tej zabawie plastikami? Bo za bardzo nie wiem o co chodzi. Kupilem cale boczki i przeklladam je do swojego. Cos moze nie pasowac? Bo jesli tylko odcien tapicerki, to olewam to.

Opublikowano
  • Autor

Chodzi o to,ze ja mam siwe plastiki,a tylko gore czarna(tam gdzie jest roletka).

Po zakupie calych czarnych boczkow z roletkami okazalo sie,ze owszem boczek sklada sie z roznych elementow,ale sa one zgrzane/sklejone.I cala zabawa polega na rozlaczeniu i ponownym zlaczeniu plastikow.

Opublikowano

Chodzi o to,ze ja mam siwe plastiki,a tylko gore czarna(tam gdzie jest roletka).

Po zakupie calych czarnych boczkow z roletkami okazalo sie,ze owszem boczek sklada sie z roznych elementow,ale sa one zgrzane/sklejone.I cala zabawa polega na rozlaczeniu i ponownym zlaczeniu plastikow.

Olej to. Kup sobie przod czarny i bedzie :kox:

Opublikowano

Olej to. Kup sobie przod czarny i bedzie :kox:

A co z resztą tapicerki? Chociaż czarny wygląda :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A material z boczku da sie wymienic,czy tez trzeba rozklejac??

Opublikowano

Pipa - to ja wolałbym zapodać sobie te roletki, które pokazał Silent bob :wink4:

Ma ktoś numery i ceny tego ustrojstwa w ASO?

Opublikowano

8E9 064 362 472 zł 59 gr ->trochę droga impreza, ale jak bedę maił maluszka to kupuję tak czy tak, przyda się na pewno, a chociaż wygląda w porzadku.

Opublikowano

Zagadajcie do gościa czy nie ma załatwić do B6.

Ja brałem od niego moje roletki i gościu systematycznie wystawia kolejne komplety (avant/ sedan).

http://allegro.pl/item1102247572_roleta_rolety_audi_a4_sedan_kombi_95_01_nowe.html

Opublikowano

Niestety moje boczki są ciemne, ale nie bede sie tym przejmował. Za to dostałem haczyki i srubki w gratisie :thumbup:

Opublikowano

Ja brałem od niego moje roletki i gościu systematycznie wystawia kolejne komplety (avant/ sedan).

http://allegro.pl/item1102247572_roleta_rolety_audi_a4_sedan_kombi_95_01_nowe.html

Ale ty masz B5, będą pasować do naszych B6 ? Bo jak ma sterczeć czy odstawać a obok ma być dziura to na co to komu... Trzeba by sprawdzić i porównać. Może ktoś ma taką możliwość ?

Opublikowano

Ale ty masz B5, będą pasować do naszych B6 ? Bo jak ma sterczeć czy odstawać a obok ma być dziura to na co to komu... Trzeba by sprawdzić i porównać. Może ktoś ma taką możliwość ?

Nie mówiłem że mają od B5 pasować, podałem kontakt do gościa co handluje tymi roletami, więc bardzo możliwe że może załatwić w dobrej cenie do B6. Trzeba się zapytać.

Opublikowano
  • Autor

Bartek Twoj platikarz zrobi to od reki??

Czesto jestem w poznaniu,wiec odpadloby mi szukanie kogos u mnie.

Opublikowano

Wczoraj robilem zakupy w ASO:

Podkladka 8E0 086 359 - 2.35PLN

Sruba N908 555 01 - 045PLN

Klip 8E0 086 243 - 1.70

A na allegro za klip chcą 4.50 :shocked:

Opublikowano

...

A na allegro za klip chcą 4.50 :shocked:

OT.

Na allegro za tylny spojler S-Line do B7 na dwie rury chcą 350PLN - po negocjacjach 250PLN + koszty wysyłki w obu przypadkach

.. a w ASO kupiłem za 150PLN :D

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

30zł za sztukę.

Szukam dobrego plastikarza w Wawie i jednego nawet znalazłem tylko pytanie czy będzie chciał zrobić przekładkę ze zwykłego boczka z roletami do boczków z s-line'a i dobrze to zrobi. Długo z tą operacją zeszło u Twojego plastikarza?

Opublikowano

Ja to zostawiłem na kilka dni - nie śpieszyło mi się dlatego dokładnego timingu Ci nie podam...