Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ALL] Demontaż przednich lamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosfer to Kosmita!!!!! pytał o te mocowania a przeglądając jego profil widać, że ma polifta :gwizdanie:

Sam jestes kur*wa Kosmita :decayed::polew:

Napisałem od czego są te mocowania. Żeby nie było, że to tylko strzałeczki :wink4:

nie mędrkuj opisujesz strzałeczki w lampie poliftowej a piszesz cos o dzielonych

Dwie górne śruby są śrubami mocującymi. Ta z prawej na dole służy do "dociśnięcia lampy"- żeby była stabilniejsza.

Ta lewa od dołu to tak naprawdę nawet nie jest śuba tylko uchwyt, wtyk - który zaczepia się i skręca przy chłodnicy.

Chcesz wyciągnąc sam kierunek ? Bo nie czaję ? :mysli:

Kierunek jest przyczepiony do lampy na zatrzask, trzeba go wcisnąć jakimś srubokrętem i odgiąć lekko kierunke. Wychodzi jak z masła.

więc jak chcesz wyciągnąc kierunek z polifta ? cfaniaczku :gwizdanie:

Opublikowano

Mądralo ze śląska :kox:

Opisuje strzałeczki z Polifta. Bo wkleiłeś takie zdjęcie.

Dwie górne śruby są śrubami mocującymi. Ta z prawej na dole służy do "dociśnięcia lampy"- żeby była stabilniejsza.

Ta lewa od dołu to tak naprawdę nawet nie jest śuba tylko uchwyt, wtyk - który zaczepia się i skręca przy chłodnicy.

I napisałem jak wyciągnąć kierunek z dzielonej

Chcesz wyciągnąc sam kierunek ? Bo nie czaję ? :mysli:

Kierunek jest przyczepiony do lampy na zatrzask, trzeba go wcisnąć jakimś srubokrętem i odgiąć lekko kierunke. Wychodzi jak z masła.

Bo nie wiem o co chodzi Kosmicie. :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Bo nie wiem o co chodzi Kosmicie. :gwizdanie: :decayed:

i właśnie o to sie rozchodzi...

KOSMITA o co Ci chodzi bo zament siejesz :bicz3:

Masz zespolone czy dzielone i co chcesz zrobić ?

Opublikowano

jak byk napisał

Witam mam pytanie a jak sie ma lampę zespoloną z kierunkiem w jednej całości to gdzie jest drugi zatrzask bo jeden jest z przodu.Pomóżcie.

ma lampe zespolona i chce ja wyjąć lecz nie moze bo jeszcze jakis zatrzask ja trzyma...no i w profilu ma podany rocznik auta :2000 wiec wiadomo o jaka lampe chodzi. W tej zespolonej lampie masz 2 sruby na górze.przy chłodnicy masz taki bolec który wchodzi w mocowanie no i mógł ktos ja jeszcze przykrecic srubami gdzie na zdjeciu kolega wyzej podał ( dolna strzałka po prawej) przez ten docisk lampy
Opublikowano

No więc to już było napisane.. :naughty: