Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nosfer to Kosmita!!!!! pytał o te mocowania a przeglądając jego profil widać, że ma polifta :gwizdanie: Sam jestes kur*wa Kosmita Napisałem od czego są te mocowania. Żeby nie było, że to tylko strzałeczki nie mędrkuj opisujesz strzałeczki w lampie poliftowej a piszesz cos o dzielonych Dwie górne śruby są śrubami mocującymi. Ta z prawej na dole służy do "dociśnięcia lampy"- żeby była stabilniejsza. Ta lewa od dołu to tak naprawdę nawet nie jest śuba tylko uchwyt, wtyk - który zaczepia się i skręca przy chłodnicy. Chcesz wyciągnąc sam kierunek ? Bo nie czaję ? Kierunek jest przyczepiony do lampy na zatrzask, trzeba go wcisnąć jakimś srubokrętem i odgiąć lekko kierunke. Wychodzi jak z masła. więc jak chcesz wyciągnąc kierunek z polifta ? cfaniaczku :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mądralo ze śląska Opisuje strzałeczki z Polifta. Bo wkleiłeś takie zdjęcie. Dwie górne śruby są śrubami mocującymi. Ta z prawej na dole służy do "dociśnięcia lampy"- żeby była stabilniejsza. Ta lewa od dołu to tak naprawdę nawet nie jest śuba tylko uchwyt, wtyk - który zaczepia się i skręca przy chłodnicy. I napisałem jak wyciągnąć kierunek z dzielonej Chcesz wyciągnąc sam kierunek ? Bo nie czaję ? Kierunek jest przyczepiony do lampy na zatrzask, trzeba go wcisnąć jakimś srubokrętem i odgiąć lekko kierunke. Wychodzi jak z masła. Bo nie wiem o co chodzi Kosmicie. :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Bo nie wiem o co chodzi Kosmicie. :gwizdanie: i właśnie o to sie rozchodzi... KOSMITA o co Ci chodzi bo zament siejesz :bicz3: Masz zespolone czy dzielone i co chcesz zrobić ?
_Solar_ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak byk napisał Witam mam pytanie a jak sie ma lampę zespoloną z kierunkiem w jednej całości to gdzie jest drugi zatrzask bo jeden jest z przodu.Pomóżcie. ma lampe zespolona i chce ja wyjąć lecz nie moze bo jeszcze jakis zatrzask ja trzyma...no i w profilu ma podany rocznik auta :2000 wiec wiadomo o jaka lampe chodzi. W tej zespolonej lampie masz 2 sruby na górze.przy chłodnicy masz taki bolec który wchodzi w mocowanie no i mógł ktos ja jeszcze przykrecic srubami gdzie na zdjeciu kolega wyzej podał ( dolna strzałka po prawej) przez ten docisk lampy
Rekomendowane odpowiedzi