Opublikowano 17 Sierpnia 201412 l Dzis w Brennej B7 na SPS Pozdro Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Opublikowano 20 Sierpnia 201412 l Dziś w Zabrzu obok dworca autobusowego miałem się z A4 B5 sedan pozdrawiam kierownika - sam za późno skumałem, dopiero jak Cie minąłem to zauważyłem ramki klubowe Pozdrowienia z brudnego czerwonego avanta
Opublikowano 20 Sierpnia 201412 l Dziś w Zabrzu obok dworca autobusowego miałem się z A4 B5 sedan pozdrawiam kierownika - sam za późno skumałem, dopiero jak Cie minąłem to zauważyłem ramki klubowe Pozdrowienia z brudnego czerwonego avanta To byłem ja. Pozdro i graty fury . Aż przeczekałem twój przejazd bo wpada w oko P.S. Mój wołek roboczy był brudniejszy
Opublikowano 21 Sierpnia 201412 l Dziś w gliwicach przy chorzowskiej 58 widziane audi A4 b5 kombi granatowa przedlift ze zderzakiem z Eski na rejstracji SMY
Opublikowano 21 Sierpnia 201412 l Dziś kurier u mnie w koszulce klubowej. Zapomnialem spytac i nick... Wysłane z taboreta...
Opublikowano 21 Sierpnia 201412 l Dziś kurier u mnie w koszulce klubowej. Zapomnialem spytac i nick... Wysłane z taboreta...
Opublikowano 21 Sierpnia 201412 l Avant B5 SK5111L na ramkach po szesnastej w Kato na Grota-Roweckiego.
Opublikowano 24 Sierpnia 201411 l Wczoraj w tychach nie wiem co to za osiedle :/ obok kościoła nieopodal zwakowa b6 kombi pozdro chyba ktoś tam mieszka bo już kiedyś tam widzialem te auto
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Wczoraj w tychach nie wiem co to za osiedle :/ obok kościoła nieopodal zwakowa b6 kombi pozdro chyba ktoś tam mieszka bo już kiedyś tam widzialem te autoCzasem nawet wiecej sztuk. Jak się chlory zjadą...Wysłane z taboreta...
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l Dziś ok. 11.00 w Gliwicach na andersa niebieskie B6 w avancie na klubowej ramce SG 539** pozdro!
Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l ciemny sedan b7 z ramkami SK... ok 20 na na podziemnym w CH 3 stawy stałeś kilka miejsc przede mną pozdro