steve69 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Jeśli już było, to przepraszam, ale mimo użycia nie znalazłem. Muszę wyciągnąć na zewnątrz fotel kierowcy. Niestety nie posiadam odpowiedniego klucza do śrub mocujących fotel do podłogi - muszę go kupić. I tu prośba o potwierdzenie - czy to M10 spline? A jeśli tak, to jaki torx może go zastąpić (tu gdzie mieszkam raczej nie mam szans na kupienie klucza spline)? -- Pozdrawiam. Sławek
proton2 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Na pewno jest tam spline, ale ja bez problemu wykręciłem fotele torx-em T50 bądź T55. Sprawdzę wieczorkiem
bzyku18_23 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Taż będę odkręcał fotel i wyjmował jutro pojadę do kumpla to powiem jaki będzie klucz. Ale mam pytanko czy przed wypięciem wtyczek nie trzeba odłączyć akumulatora??
domin79 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 ...wyciągnij kluczyki ze stacyjki i zmieniaj śmiało bez odpinania aku
Chuck Norris Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Taż będę odkręcał fotel i wyjmował jutro pojadę do kumpla to powiem jaki będzie klucz. Ale mam pytanko czy przed wypięciem wtyczek nie trzeba odłączyć akumulatora?? Nie zdziw się jak po złożeniu wszystkiego wywali Ci błąd AIR BAG, usunięcie go Vagiem gówno daje, ale o tym był już poruszany wątek i nie będę wyprzedzał czasu :gwizdanie:....
steve69 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Taż będę odkręcał fotel i wyjmował jutro pojadę do kumpla to powiem jaki będzie klucz. Ale mam pytanko czy przed wypięciem wtyczek nie trzeba odłączyć akumulatora?? Nie zdziw się jak po złożeniu wszystkiego wywali Ci błąd AIR BAG, usunięcie go Vagiem gówno daje, ale o tym był już poruszany wątek i nie będę wyprzedzał czasu :gwizdanie:.... Dzisiaj to przetrenowałem. Wtyczki wypinane bez odłączania akumulatora i fotel wyjmowany na zewnątrz. Po ponownym złożeniu wszystkiego do kupy nie wyświetliło żadnych błędów. No i odpowiadając sam sobie: do śrub mocujących fotel pasuje klucz torx T50 -- Pozdrawiam. Sławek
Stolkien Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak to sam sobie. jak kolega wcześniej Ci napisał "ja bez problemu wykręciłem fotele torx-em T50 "
steve69 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak to sam sobie. jak kolega wcześniej Ci napisał "ja bez problemu wykręciłem fotele torx-em T50 " Jeśli już cytujesz, to rób to rzetelnie. proton2 napisał: "...ja bez problemu wykręciłem fotele torx-em T50 bądź T55. Sprawdzę wieczorkiem" -- Pozdrawiam. Sławek
proton2 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Oops sorki ... zapomniałem sprawdzić Ważne, że już wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi