Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] Audi A4 B6 1.8Turbo Quattro ;) Felga 18'', foto str 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nastąpiła u mnie mała zmiana tzn nabyłem od cioci mojej żony Audi A4 1.8 turbo quattro 2003 rok.

Autko kupione w salonie Lellek w Opolu, na dojazdy do pracy - jestem drugim właścicielem :). Autko serwisowane tylko w ASO Opole do przebiegu obecnego tj. 127.000

Autko 100% pewne nie malowane itd. Założyłem sekwencję LPG w związku z tym, że jestem zwolennikiem tego paliwa. Po testach spalanie LPG 11-13 l/100 km.

Z wyposażenia:

- el szyby x 4

- el lusterka + podgrzewanie

- 6 x airbag

- chromowane ramki wokół szyb

- ori xenon z samopoziomowaniem :evil:

- siedzenia welurowe sportowe :naughty:

- manualna skrzynia biegów

- kierownica i mieszek obszyte skórą

- FIS

- i jakieś inne pierdoły

Poniżej fotki, liczę na jakieś opinie - sugestie.

dscf4272d.jpg

dscf4274l.jpg

dscf4290.jpg

dscf4292d.jpg

dscf4293j.jpg

dscf4296.jpg

dscf4294c.jpg

Witam,

Udało mi się dokonać kilku zmian w aucie tzn felgi 18'' MAM, chlapacze out, zawieszenie s-line, ale tył chyba nie siadł az tak mocno :(

Poniżej zdjęcia - proszę o sugestie.

Mała sesja:

dscf4617.th.jpg

dscf4620k.th.jpg

dscf4621b.th.jpg

dscf4622e.th.jpg

dscf4624d.th.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Fajny silniczek i niezła baza do modów :good: Ale weluru to nie widzę nigdzie :> No i to LPG :wallbash: Większa fela, dokładki w kolor i bedzie miodzio. Potem parę innych modów i będzie totalny kox :good:

Opublikowano

tak jak kolega wyżej mówi...i nie wiem jak tobie ale mi sie ta meblościanka nie podoba :wink4: tj.imitacja drewna wymieniłbym na inne..akurat na dziale sprzedam ma koleś całe dekory w fajnym kolorku

Opublikowano

Fajna bryka, dobry silnik i odpowiednie alternatywne paliwo :good: ogólnie farciarz z Ciebie, że kupiłeś samochód z "pewnego" źródła a nie od handlarza.

Opublikowano

na dojazdy do pracy może okazać się nieco za drogi............pod mody baza idealna :good:

Opublikowano

na dojazdy do pracy może okazać się nieco za drogi............pod mody baza idealna :good:

z instalacją LPG za drogi? akurat wychodzi taniej niż klekotem :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 23:50_________________________________________________silnik, napęd i sedan, idealne połączenie :wink4:

Opublikowano

ASO pisze na silniku po jakim przebiegu był rozrząd wymieniany? Dziwne :/

Opublikowano

Z zewnątrz wygląda dokładnie jak mój - czyli bardzo ładnie ;)

Opublikowano
  • Autor

Witam,

ASO w Opolu tak napisało albo ktoś inny bo to samo jest w książce serwisowej.

Myslałem własnie o zmianie tych dekorów na coś z aluminium, do tego moze lusterka in pro (ale nie wiem czy to bedzie pasować).

Zmiana felg oczywiscie, ale znów dylemat 17'' czy 18'' :kwasny:

A jeżeli chodzi o gaz to moje 3 autko z LPG, drugie A4 B5, które jeszcze mam zrobiło na LPG 80 tys bez zająknięcia.

Zobaczymy jak będzie - czas pokaże. Na razie w mieście (Opole) nie spalił mi więcej jak 13,7 LPG.

Pozdro

Opublikowano

z instalacją LPG za drogi? akurat wychodzi taniej niż klekotem :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 23:50_________________________________________________silnik, napęd i sedan, idealne połączenie :wink4:

sorki nie zauważyłem LPG w takim układzie wyjdzie taniej niż klekotem

Opublikowano
Zmiana felg oczywiscie, ale znów dylemat 17'' czy 18''

bierz 18... ja w weekend przesiadłem sie z 15 na 18 i nie czuje jakiejs mega róznicy. bardziej twardo zrobiło sie jak zmieniłem zawieche z seri na amorki s-line i sprezyny H&R.

Jedyne co mi sie nie podoba to drewno... aa i chlapacze :naughty:

Opublikowano

1.8T i do tego Q :naughty:

Fajna!

Opublikowano

a czemu sciana grodziowa nie ma wygluszenia ,? wersja na pl czy jak? spoko wozik

Opublikowano
  • Autor

W kole zapasowym we wlepce, jest kod który mówi że wersja na Polske.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odgrzewam kotleta i pytam: czy wszystkie BFB miały skrzynie 5- biegową???czy były też 6- manual? Jak to jest w tych b6 1.8T Quattro???

Autko ogólnie ładne :wink4:

Opublikowano

ja tu widzę skrzynię 5tkę, sprawdziłem z jakimi skrzyniami BFB były montowane w 2003 roku i wyszło że tylko 5 lub automat

Opublikowano

skrzynie 5tki były chyba we wszystkich 1,8T-ja mam AVJ i mało brakowało i zamiast 6 wbiłbym wsteczny na trasie :)

Opublikowano

w BEX ach sa 6 tki :)[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 19:10_________________________________________________

skrzynie 5tki były chyba we wszystkich 1,8T-ja mam AVJ i mało brakowało i zamiast 6 wbiłbym wsteczny na trasie :)

i to nie wsteczny tylko R jak ROCKET :decayed::polew:

ale tu pisza ze i bfb miały 6 tki http://www.a4-freunde.com/archive/index.php/t-42332.html :mysli:

Opublikowano

Zaleczeq nie moge czytać co piszesz jak one te spodnie zakłada :)

sorry za ot

Opublikowano

ooo jeb... :polew: :polew: Nie sciemniaj ze interesuja Cie spodnie :decayed:

back to topic :)

To chyba jednak były i bfb ze skrzyniami 6 :cool1: