Art_A4 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam. Przy robieniu logów zauważyłem że obroty falują. Co pewien czas (nieregularnie) spadają z 861 na 840 na ok. 1s. Trzęsie wtedy budą. Zero błędów. Co to może być ??? Moc w porządku. Logi mam ale nie kompletne. Nie zlogowałem BS.
leoncjo Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Wrzuć logi statyczne, dobrze jakbyś zrobił grupę 1 i 4 dynamicznie, może cos się dzieje z nastawnikiem, a może ..... najpierw logi
przemol19811 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Koledzy. Wczoraj wyjąłem akumulator z mojej A4 B5 1.8 20V w celu odetkania odpływu wody . Zamontowałem akumulator i odpaliłem auto.okazało się że po dogazowaniu przez moment falują mi obroty od 900 do 400 obr/min. Już kiedyś tak miałem po wyjęciu akumulatora , po czym ustało falowanie po jakimś miesiącu. Czego to jest przyczyna???Wygląda na to jak by komputer uczył się ustawień od nowa . ale dlaczego trwa to tak długo? Aku. odłączone na jakieś 10 minut. Proszę o odpowiedź.
vauxhall95 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 adaptacja przepustnicy pomoze
przemol19811 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 jeżeli w moim przypadku to przepustnica , to dlaczego dzieje się tak tylko po odłączeniu akumulatora
Rekomendowane odpowiedzi