RafGar Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam koledzy. Moje pytanko jest takie od którego roku zaczęto wkładać aluminiowe zawieszenie w a4?
Wihajster Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam koledzy. Moje pytanko jest takie od którego roku zaczęto wkładać aluminiowe zawieszenie w a4? od początku czyli 1994
grabson765 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 od 94r a z czym masz problem???? pewnie ma nadzieje ze jego jeszcze nie zalapalo
RafGar Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Mam stare audi z 95 i tak szczerze to myślałem że ona nie ma aluminiowego ale teraz szukam coś nowszego i byłem ciekawy od którego roku wpadli na genialny pomysł z aluminiowym ale widzę że trochę lipa bo jak mówicie że i moje stare ma:)
andy_sky Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 niby czemu lipa to jedne z najlepszych zawiech
moskal Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 niby czemu lipa to jedne z najlepszych zawiech własnie , i nikt nie konstuował tego zawiasu na drogi na wschód od Odry :polew: :polew: u nas sie wymienia co rok/dwa , na zachodzie NIGDY :polew:
klysek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 niby czemu lipa to jedne z najlepszych zawiech własnie , i nikt nie konstuował tego zawiasu na drogi na wschód od Odry :polew: :polew: u nas sie wymienia co rok/dwa , na zachodzie NIGDY :polew: poczekaj jeszcze 60 lat i moze tez nie bedziemy wymieniac nigdy
RafGar Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 ale drodzy koledzy, ja mam swoją audiolke 5lat i jeszcze nic nie robilem przy zawieszeniu
moskal Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 niby czemu lipa to jedne z najlepszych zawiech własnie , i nikt nie konstuował tego zawiasu na drogi na wschód od Odry :polew: :polew: u nas sie wymienia co rok/dwa , na zachodzie NIGDY :polew: poczekaj jeszcze 60 lat i moze tez nie bedziemy wymieniac nigdy straciłem dawno wszelka nadzieje.... pracuje w budownictwie :polew: :polew: :polew: :polew: ale drodzy koledzy, ja mam swoją audiolke 5lat i jeszcze nic nie robilem przy zawieszeniu bo zasada jest taka ,ze dopóki jeździsz na tym co założyła fabryka jest pięknie a po pierwszej wymianie , wymieniasz juz co rok/dwa zalezy ile km robisz Z tym ,ze fabryka nieraz potrafi dociągnąć do 180.000 - 200.000 + 100.000 cofnięte przy przekroczeniu granicy :kox: :kox: :kox:
andy_sky Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 niby czemu lipa to jedne z najlepszych zawiech nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni własnie , i nikt nie konstuował tego zawiasu na drogi na wschód od Odry :polew: :polew: u nas sie wymienia co rok/dwa , na zachodzie NIGDY :polew: poczekaj jeszcze 60 lat i moze tez nie bedziemy wymieniac nigdy straciłem dawno wszelka nadzieje.... pracuje w budownictwie :polew: :polew: :polew: :polew: ale drodzy koledzy, ja mam swoją audiolke 5lat i jeszcze nic nie robilem przy zawieszeniu bo zasada jest taka ,ze dopóki jeździsz na tym co założyła fabryka jest pięknie a po pierwszej wymianie , wymieniasz juz co rok/dwa zalezy ile km robisz Z tym ,ze fabryka nieraz potrafi dociągnąć do 180.000 - 200.000 + 100.000 cofnięte przy przekroczeniu granicy :kox: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni poprostu trafił ci sie jakiś wybrakowany :naughty: :naughty:
klysek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni poprostu trafił ci sie jakiś wybrakowany :naughty: :naughty: albo do crach testow
zdzis Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Niech sobie kolega szyny wspawa i na pewno zawieszenie nie siądzie :> OT w dziale technicznym
klysek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Niech sobie kolega szyny wspawa i na pewno zawieszenie nie siądzie :> ale tylko kolejowe bo od tramwajowych sa cizesze o 55 kg OT w dziale technicznym
andy_sky Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni pisze się crasch testów :polew: poprostu trafił ci sie jakiś wybrakowany :naughty: :naughty: albo do crach testow [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 20:38_________________________________________________no chyba że chodzi ci o krach na giełdzie to pisze się przez k :polew: sprecyzuj o co kaman :>
klysek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni pisze się crasch testów :polew: no gdzies po drodze zgubilem "s" poprostu trafił ci sie jakiś wybrakowany :naughty: :naughty: albo do crach testow [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 20:38_________________________________________________no chyba że chodzi ci o krach na giełdzie to pisze się przez k :polew: sprecyzuj o co kaman :> [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:49_________________________________________________no gdzies po drodze zgubilem "s"
majkd Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zawieszenie jest ok, tylko polskie drogi są fatalne. Pozdrawiam, majkd ( http://ski-portal.pl )
Rekomendowane odpowiedzi