Sebo83 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Panowie, siadł mi kompresor klimy koszty nowego są zabujcze, do tego docodzi płukanie całego układu, montaż, napełnianie i wychodzi ponad 2500zł :/ Byłem w jednym dobrym serwisie w Krakowie (FROSTI) i powiedzieli mi, że oni zrobią mi to za 1300 zł tylko, ż stracili kontakty na regenerowane kompresory. Czy ktoś z Was wie gdzie można nabyć taki kompresorek? Nie interesuje mnie używka z allegro za 400 zł bez gwarancji tylko regenerowany, sprawny z przynajmniej 6cio miesięczną gwarancją Bardzo was proszę o jakiś namiar - jazda w te upały bez klimy to jakaś tragedia...(
rikardo Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Tu masz linka do aukcji w której firma sprzedaje regenerowane kompresory zexel. Taki znajduje się w twoim aucie. http://moto.allegro.pl/item1124066558_sprezarka_klimatyzacji_audi_a4_zexel_550zl.html.
Sebo83 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 no własnie tez to znalazłem. podrzuce ten namiar mechanikowi od klimy, moze jakby kupił od niego kilkanascie sztuk to byloby taniej (on tez ich poszukuje bo teraz jest wysyp klientów co trzeba im sprezarke wlasnie wymieniac)
Rekomendowane odpowiedzi