jabolsb Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Witam przyjaciele, mam problem ze swiatłami, nie wiem co jest, sytuacja wyglada nieciekawie, gdyż długie pulsują w odstepie 2 sekund, postojówki też czasem pulsują, nie wiem co to może być, lecz wiem że wypadało by to naprawić, spotkał się ktoś z tym?[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 22:09_________________________________________________Ponawiam prośbe pomocy, gdyż wyczerpałem już wszystkie możliwości zdiagnozowania...
piotrsob1 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Mi to wygląda na wadę regulatora napięcia w alternatorze.
jabolsb Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 tak ale wtedy migały by wszystkie, a światła mijania działaja normalnie... wiec sam nie wiem... a może to być włącznik/??
nobile Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Nie masz zamontowanego żadnego alarmu nie oryginalnego (niektóre były podłączane pod światła i kierunki) ktoś mugł odciąć go ale zapomniał o podłączeniu do świateł. Oczywiście to tylko sugestia, jeśli postojówki i długie mrugają oddzielnie albo w nieregularnych odstępach to pewnie coś innego. Zawsze jest to dokładnie 2 sek?
jabolsb Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 długie mrugaja z taka sama częstotliwościa a postojówki chaotycznie...mijania sa ok....
piotrsob1 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Jaki masz modół centralnej elektryki ?
jabolsb Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 nie wiem, tego nie spr, a jak to sprawdzić?;)bardzo prosze o pomoc wszyscy znani elektrycy rozkładaja ręce. czy fimik cosś pomoże jak wrzuce?? pojawił się nowy ślad na przyczyne mojej usterki, czy to może być włącznik świateł??
Rekomendowane odpowiedzi