Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Xenon do lamp firmy Sonar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Bylem dzisiaj na gieldzie i ogladalem przednie lampy po 99r Valeo. Na jednej byla rysa na przednim szkle o dlugosci ok 5cm.Ma to jakis wplyw na uzytkowanie takiej lampy??? Gosc chcial za komplet 400zl, cena w sumie smieszna bo obok gosc mial takie same tylko ze nowki za 700zl. I jeszcze jedno, zakladal ktos moze do takich lamp zestaw do przerobienia na xenony, te co sa na allegro po 600?????

Opublikowano

panowie ja mam juz dlugi czas xenonki w sonarach i pomiedzy zwyklymi a xenonami jest przepasc nie dosc ze dalej siega swiatlo to i boki za bardzo dobrze doswietloe. roznica jest bardzo widoczna. ja jestem zadowolony no poza tymi dlogimi ktore swieca za nisko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to ja też sie pochwale mam coś takiego z xenonami H7 HID i jest super możecie mi wierzyć59308c85181638e4m.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to ja też sie pochwale mam coś takiego z xenonami H7 HID i jest super możecie mi wierzyć59308c85181638e4m.jpg

jakie masz xenony?? 6000k czy 8000k??

Opublikowano

platiniumm

moje sonary n ie nadaja sie do zakładanie Xenonów - popękane i w jednej lampie odbłyśnik odkleił sie :wallbash: Zapodam sobie ringi ale FK - przypominajace ori i 8000K .

Opublikowano

platiniumm

moje sonary n ie nadaja sie do zakładanie Xenonów - popękane i w jednej lampie odbłyśnik odkleił sie :wallbash: Zapodam sobie ringi ale FK - przypominajace ori i 8000K .

Ja tez tak planuje zrobic, najpierw ringi FK a pozniej sie pomysli co z ksenonami :)

Opublikowano

tym lampą i tak już nic nie pomoże, może tylko allegro, i jakieś valeo kupic, ewentualnie FK albo DEPO:))) i wtedy sie w ksenon bawić :dance:

Opublikowano

PABLO GT

no ja własnie szukam takich Fk jakie ma jeden z klubowiczów , ale na allegro pucha :kwasny: Fajne bo przypominajace ori .. a Sonary-koszmary tylko fajnie wyglądaja a kible straszny ..

2452a074e597bb5bat1.jpg

to i dopiero Xenne extra :polew:

Opublikowano

Panowie a może ktoś wie ile takie ringi FK kosztują? Mogą być dzielone... Bo to chyba to samo. Znalazłem takie-> http://moto.allegro.pl/item263326220_lampy_przednie_audi_a4_b5_chrom_angel_eyes_fk.html ale cena mnie powaliła :shocked:, to chyba już lepiej kupić ori po 2 lifcie...

Opublikowano

Są ok ale lepiej juz przerobić błotnik i założyć zespolone valeo albo depo

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Noi stalo sie ,z dniem dzisiejszym xenon w Sonarach hehe , roznica kolosalna, super swieca ,co prawda to prawda sonar do bani ,ale z xenonem jest git , dlugie beznadzieja. ogolnie jestem zadowolony. jak cos sie z nimi stanie to kupie Valeo albo depo ,poki co jezdze i sie ciesze . :>

Opublikowano

Witam

1. interesuje mnie czy ktoś miał w takich lampkach xenon?

http://www.allegro.pl/item335486663_reflektor_lampa_xenon_audi_a4_a_4_94_98_s4.html

2. szukam takich lampek uszkodzonych - na części że tak powiem za symboliczna cenę :)

propozycja proszę na PW

ewentualnie jakies adresy szrotów w okolicy wawy, piastowa, pruszkowa

Opublikowano

Czesc, Przeciez na Sonarze jest naklejka o tym ze nie nadaja sie do xenona. Swieca na poczatku ok ale jestem pewny ze po pewnym czasie (dlugo nie bedziesz musial czekac) zacznie sie odklejac farba odbslakowa i przestanie dobrze swiecic. Pozbadz sie tych lamp czym szybciej bo potem juz nic z tym nie zrobisz tylko kosz albo podstawka pod cos :D ale z ringami :P Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

Czesc, Przeciez na Sonarze jest naklejka o tym ze nie nadaja sie do xenona. Swieca na poczatku ok ale jestem pewny ze po pewnym czasie (dlugo nie bedziesz musial czekac) zacznie sie odklejac farba odbslakowa i przestanie dobrze swiecic. Pozbadz sie tych lamp czym szybciej bo potem juz nic z tym nie zrobisz tylko kosz albo podstawka pod cos :D ale z ringami :P Pozdrawiam Jocker01

Jaka naklejka..? :chytry: