fafol Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 witam wymieniłem dzisiaj przegub i wachacze i swieci mi kontrolka abs i recznego hamulca co to panowie moze byc
scuzz Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Może gdzieś naruszyłeś przewód od czujnika ABS i nie łączy.
harley22 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 A czy przegub był z ABS-em ? Miał ząbki?
YATES Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Miałem ostatnio to samo. Musisz sprawdzić najpierw VAG-iem jaki masz błąd i którego czujnika ABS-u dotyczy ( w lewym czy prawym kole) .Następnie ściągnij to koło,ustaw wtyczkę czujnika abs w odpowiednią pozycję i skasuj błąd . Ja tak zrobiłem i kontrolka zgasła.
MARCIN607 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 moze się just wypioł?! ja po założeniu 17" na liczniku co kilka km miałem to samo
Demo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zapaliła mi się ze dwa razy po wymianie tarcz hamulcowych z tyłu. Po paru dniach wszystko się ułożyło i już się nie zapalała. Uprzedzam pytanie: ABS działa prawidłowo
Rekomendowane odpowiedzi