Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Prośba o porade...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem na Alledrogo taki oto podłokietnik:

http://allegro.pl/item1142273170_podlokietnik_samochodowy_vw_passat_b5_audi_a4_a.html

Czy warto go kupić i zamontować?? Macie może jakieś sugestie??

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano
:hi: Też szukałem do swojej A4,ale doszedłem do wniosku że ori to jest :good: .Może czasem troche lepiej poczekać i poszukać (oczywiście troszkę będzie trzeba wiecej wydać) Ja już zakupiłem ori i czekam na paczkę.Pozdrawiam.
Opublikowano

wyglada na fotkach dobrze ale jak z jego jakoscia i montazem to juz ciezki temat moze byc :mysli: aczkolwiek nie musi :good:

Opublikowano

Ja w b5 kupiłem bardzo podobny ze skórą u góry. Jedyny problem jaki mnie spotkał podczas montażu to po zamontowaniu go nie dało się otworzyć tylnej popielniczki ale rozwiązanie było bardzo proste przełożyłem stopę ze starego skręciłem i bajka wszystko ładnie hula :wink4:

Opublikowano

sprawdzaj co dzien oferty na allegro i szukaj ori ja tak ponad miesiac szukalem pod kolor tapicerki i cena zeby byla ok i wyrwalem za 280 z tunelem jak nowy :evil:i teraz wiem ze sie oplacalo jezdzi sie znacznie lepiej :gwizdanie:

Opublikowano

Ja polecam ORI, można dorwać czasami bo bardzo przyjemnej cenie, trzeba szukać.

Opublikowano

polecam, mam taki sam jak w linku z allegro, początkowa frajda mega i w ogóle cały czas jestem z niego zadowolony bo swoje zadanie spełnia, nic się nie popsuło wszystko jest ok, jedyny mankament to to, że zaczął trzeszczeć i piszczeć na dziurach, udało mi się nawet kupić w kolorze mojego wnętrza...

ale jeśli teraz miałbym kupować podłokietnik to wybrałbym ORI, jest solidniej wykonany, a kupiłem wtedy zamiennik bo dużo śmigam tras i był mi potrzebny więc kierowałem się czasem i dostępnością a nie ceną, ori były 50 zł droższe

Opublikowano

szukaj ori ja szukałem na allegro 3 miechy i znalazłem w moim kolorze w idealnym stanie za jedyne 200 pln :kox:

Opublikowano

Po pierwsze tytułuj jakoś konkretniej temat.

A po drugie lepiej kupić oryginalny używany niż podróbe... Poszukaj w dziale sprzedam czasem coś znajdziesz... na allegro jak mają jakieś angliki na części też warto zapytać czy nie wyrwał byś w dobrej cenie.

Opublikowano

wyglada na fotkach dobrze ale jak z jego jakoscia i montazem to juz ciezki temat moze byc :mysli: aczkolwiek nie musi :good:

montaż jest banalny wszystko pasuje p&p

jakość może nie ori ale mam już go prawie dwa lata i żyje i ma się dobrze

Opublikowano

słyszałem że te nie ori lupią popiskiwać i jęczeć :gwizdanie:

Opublikowano

słyszałem że te nie ori lupią popiskiwać i jęczeć :gwizdanie:

oryginalnym też się to zdarza :gwizdanie:

Opublikowano

jak jest źle zamontowany to na pewno :naughty: