wypsiu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 teraz mnie qźwa boli prawe jajo ja nie moge. Ale żałosne. Bez kitu podepne VAG'a chyba ...może za mocno taśtałeś olego mój kolego i jajca ci popuchły a szyja cię nie napierdala.... :?: ...bo wiesz że po tąśtaniu olego najbardziej szyja napierdala bo się rozglądasz czy nikt nie idzie i mięsień szyjny dostaje ostro w piz*ę ...
Buba Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 jak cie nie boli przy oddawaniu moczu i nie masz parcia to raczej nie przewody moczowe ale nie mozna tego wykluczyc w 100% bez diagnostyki. w tej okolicy nie ma za bardzo nic innego poza przewodami nasiennymi. jak nie pukales oistatnio za bardzo albo kobieta cie nie kopnela w tamte okolice to raczej w tym kierunku bym sie kierowal. usg powinno prawde powiedziec. [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 22:50_________________________________________________zylaki tez nie bardzo bo w tamtym miejscu sie nie robia
wypsiu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ...wstaw parę fotek np ..na leżąco stojąco i wypięte pawie oko w rozkroku ułatwi nam to postawić jakąś diagnozę ....
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ...wstaw parę fotek np ..na leżąco stojąco i wypięte pawie oko w rozkroku ułatwi nam to postawić jakąś diagnozę .... :polew: Co za temat :polew:
Buba Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 No pukałem troche pukałem, a w jaja też dostałem ale przypadkiem ej dobra hyh bo już się robi zbyt indywidualnie. Też mi się wydaje że to coś z ptakiem. Zobaczymy jak oddam ten mocz w czwartek rano, potem pójde z wynikami do lekarza i niech dalej decyduje czy usg czy co. Z ptaszkiem nie ma zartów. :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 22:52_________________________________________________co do żylaków, czytałem gdzieś że jak się sporo .. ekhm.. bardzo sporo puka rozumiecie to wtedy się robią na jądrach jakieś "żylaki" czy coś takiego. Ale nie wiem co do tego miałby bolący brzuch ? Tym bardziej że kule bolą raz na jakiś czas i delikatnie, bardziej problem jest z tą pachwiną. jak popukales i kobita z podniecenia ci przyje...ala to kilka dni poboli i przestanie, gorzej jak ci cos rozwalila :gwizdanie:
Filutek Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie jestem doktorem ale wydaje mi się ze to rak :> Zdrowiej.
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie jestem doktorem ale wydaje mi się ze to rak :> Zdrowiej. Aleś k**wa wymyślił
Luka3s Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie no żarty, żartami, ale bez przesady. Poważnie już. I bez takich typu "rak" bo to chyba już mało śmieszne.
Buba Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Ale to nie podczas dostałem. Z nienacka. Coprawda zwijałem się dobrych kilka minut z bólu ale potem wróciło do normy i zaczeło boleć za jakiś tam czas. [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 23:03_________________________________________________Jakiś tam czas czyt. kilka dni, może coś takiego. no i masz odpowiedz na swoje problemy
wypsiu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ...dawaj fotki bo bez fotek to mi się wydaje jak to wszystko czytam że zapinałeś kuraka i nie trzymałeś za pazurki tylko skrzydełka i tu był błąd.....zmechanizowana poszarpała ci jajca...
Luka3s Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 haha, weź mnie nie obrzydzaj. I się przyznaj że to Twoje zdjęcie z wakacji
Buba Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 ...dawaj fotki bo bez fotek to mi się wydaje jak to wszystko czytam że zapinałeś kuraka i nie trzymałeś za pazurki tylko skrzydełka i tu był błąd.....zmechanizowana poszarpała ci jajca... co ty sie tak napaliles na fotki jego kulek :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 haha, weź mnie nie obrzydzaj. I się przyznaj że to Twoje zdjęcie z wakacji ...przecież k**wa to ty mi przysłałeś na PW bo wstydziłeś się wstawić osobiście na forum ... więc teraz mi tu nie fikaj ...chore jajo....
Buba Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 No ale to by mnie przestało na kilka dni itp, a potem.. a potem po miętoleniu ... by zaczeło boleć ? przestalo albo i nie, mozesz miec uszkodzona kulke od uderzenia i stad ten bol albo cos rozerwane, tylko diagnostyka prawde powie
Gość krzychuzzz Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 buhaha o za temat oplułem monitor Nie ma rady trzeba ciąć Kastracja jest metodą z wyboru Jesteś z Płocka? Jak chcesz to zrobie Ci zabieg ze zniżką dla klubowiczów....jestem weterynarzem
Gość krzychuzzz Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie napisałem tego tematu dla polewy, tylko ze względu na uciążliwy problem i przestaje mnie to już właściwie bawić, a kastrację, to mogę Tobie kolego wykonać skoro Ci tak do śmiechu wyluzuj poślady
Rekomendowane odpowiedzi