notorious Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 mam problem... Nie wiem czy to wcześniej działało ale zapewne tak... Mam z przodu elektr. szyby.. i od strony kierowcy nie dziala zamykanie szyby pasazera.. otworzyc otworze ale nie zamkne...
Konrad.jpg Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Rozbierz tapicerkę i zamień na chwile przyciski . Jeśli zadziała na drugim przycisku to będzie trzeba wymienić przycisk. Jeśli nie to pewnie gdzieś się kabelek przetarł lub zaśniedział.
notorious Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 przy kierowcy mam 2 przyciski przy pasazerze 1.. te u pasazera dzialaja bez problemu natomiast u kierowcy - jego szyba- otwiera si etez bez problemu.. problem jest tylko z zamkniecie przez kierowce szyby pasazera...otworzyc kierowca szybe pasazera moze ale juz zamknac nie.. nie pomoglo naciskanie na sile wiec.. jak szyba pasazera sie opusci to slychac pyk... pyk.. jak naciskam.. w gore - jak u kierowcy naciskam przycisk dzwigneicia szyby pasazera- to po stronei pasazera przycisk przygasa lekko... wszystko dzilala tylko jak kierowca chce zamknac szybe pasazera to widac jak przygasa u pasazera przycisk..
Konrad.jpg Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Wygląda że coś z kabelkami, może się gdzieś załamały w tej gumowej przelotce między drzwiami a samochodem.
chudineze Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Rozwiązanie problemu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143985.0
Rekomendowane odpowiedzi