robert22ff Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 witam.mial ktos moze przypadek padajacej pompy olejowej?wzglegnie łancuszka napedzajacego ja?jakie sa wtedy obiawy?dodam ze chodzi o motor 2.5 afb.
robert22ff Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 nie,wiem ze wkreca sie manometr w miejsce czujnika oleju.a gdzie go znalesc?
michuNS Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 jak pada ciśnienie to wywala kontrolkę oleju .. lubi tez w głowicy grzechotać...
Gość DiM Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ja miałem ten problem z łańcucham. objawy: - zaraz po odpaleniu przez kilka sekund świeci niskie cisnienie oleju - jak odpalisz auto i się położysz koło miski olejowej słychaj paskudne rzężolenie :gwizdanie: jak sie łańcuch mocno zużyje i rozciągnie to ci up***doli obudowe plastikową pompy... wiem bo wczoraj to robiłem
robert22ff Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 no wlasnie raz jest żerzenie w glowicy a raz jest ok. i niema znaczenia czy cieply czy zimny.a moze to zaworki olejowe?czy moze juz niedomagania pompy olejowej?
Rekomendowane odpowiedzi