Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmiana koloru karoserii stosując folie .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podoba mi się efekt oklejania samochodu, na trasie do pracy często mijam sie z Infinity zrobionym własnie na czarny mat. Z checia bym tak zrobił swoją B6...ktoś z was ogarnął juz taki temat ? :decayed:

Opublikowano
podoba mi się efekt oklejania samochodu, na trasie do pracy często mijam sie z Infinity zrobionym własnie na czarny mat. Z checia bym tak zrobił swoją B6...ktoś z was ogarnął juz taki temat ? :decayed:

Tak ja oklejałem B6 i skode superb z 2009 a w planach swoja b6 bede oklejał w czarny mat i elementy czarnego carbonu.

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

A po oklejeniu niemcowy maski został mi stickerbmb i okleiłem sobie dekory hehe smiesznie ale idzie się przyzwyczaić na wiosne zmieniam folie na sticker ale czarno biały.

20121004_IMG_1557.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Tak ja oklejałem B6 i skode superb z 2009 a w planach swoja b6 bede oklejał w czarny mat i elementy czarnego carbonu.

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

A po oklejeniu niemcowy maski został mi stickerbmb i okleiłem sobie dekory hehe smiesznie ale idzie się przyzwyczaić na wiosne zmieniam folie na sticker ale czarno biały.

http://s15.postimage.org/bflz615hz/20121004_IMG_1557.jpg

<br /><br />

Kolego a dasz jakieś foty jak juz okleisz? sam sie tym zajmujesz? :decayed:

Opublikowano

Tak co prawda mam prace jestem zołnierzem zawodowym ale powoli dzialam do otwarcia wlasnej firmy wlasnie oklejanie zmiana koloru auta. Fotki mam ale nie na tym kompie a tamtego tu nie mam. Pewnie jak okleje moja wstawie fotki bez problemu i tak sam sie tym zajmuje.

Opublikowano

Ładnie wyglada ten sticker nawet:D Ja u siebie okleilem folia 3m szczotkowane alu dekory we wnetrzu. Kupilem kiedys z allegro folie sticker wylewana i strasznie kiepsko sie oklejalo, tą 3m super sie okleja zero baboli z powietrzem, jest elastyczna i mozna ładnie naciagac i sie nie targa:D

DSC04051.jpg

Opublikowano
Ładnie wyglada ten sticker nawet:D Ja u siebie okleilem folia 3m szczotkowane alu dekory we wnetrzu. Kupilem kiedys z allegro folie sticker wylewana i strasznie kiepsko sie oklejalo, tą 3m super sie okleja zero baboli z powietrzem, jest elastyczna i mozna ładnie naciagac i sie nie targa:D

http://s9.postimage.org/7zywtftx7/DSC04051.jpg

hehe no smiesznie u mnie wyglada ale zostawiam do wiosny ale ty tez widze załatwiłes to całkiem ładnie:)

Opublikowano

na pewno podstawą jest czyste pomieszczenie i odtłuszczona powierzchnia, jak zostawisz jakiś syfek to zawsze wyjdzie później, ale ogólnie samemu dosyć prosto nałożyć - jak ktoś ma zdolności manualne :decayed:

Opublikowano
na pewno podstawą jest czyste pomieszczenie i odtłuszczona powierzchnia, jak zostawisz jakiś syfek to zawsze wyjdzie później, ale ogólnie samemu dosyć prosto nałożyć - jak ktoś ma zdolności manualne :decayed:

Pomieszczenie musi byc tak samo sterylne jak do lakierowania karocy. I to fakt troche manualnych zdolnosci napewno nie zaszkodzi:0

Opublikowano

Swietne te listwy w stickerbomb :D musze tak u siebie podzialac:)

Opublikowano
Swietne te listwy w stickerbomb :D musze tak u siebie podzialac:)

Mam jeszcze taka folie:) jak cos.

---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

111120121223.jpg

<To są dekory do B5 okleiłem je srebrnym carbonem >

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też przymierzam się do oklejenia auta folią, najchętniej poszedłbym w mat metallic ale martwi mnie rysowanie się tej folii, bo o ile połysk da się wypolerować to tutaj może już być problem... :kwasny:

Opublikowano
Ja też przymierzam się do oklejenia auta folią, najchętniej poszedłbym w mat metallic ale martwi mnie rysowanie się tej folii, bo o ile połysk da się wypolerować to tutaj może już być problem... :kwasny:

Z rysowaniem sie folii nie ma tragedii, wiadomo, że trzeba dbać i przestrzegać zasad, ale to tyczy się też lakieru który się rysuje.

Są specjalne kosmetyki do pielegnacji folii. Z zarysowaniami folii tez mozna sobie poradzic bez problemu.

Jak coś zapraszam do mnie, zajmuje sie oklejaniem

Więcej na pw

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam pokazuje moje auto oklejane matem http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/audi-czarnym-macie-zmiana-koloru-auta-284201/

SAM OKLEJAŁEM zajmuje sie tym.

---------- Post dopisany 13-11-2013 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 25-08-2013 at 13:06 ----------

Zapraszam na moja stronke na FB lub jesli dalej chcesz oklejac moge dac rady jaka firma folii co i jak:) u mnie tez mozna zakupywac materialy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Przymierzam się do oklejenia folią całego auta, mam w głowie wizje

Zastosowania folii ORACAL PREMIUM biały mat/połysk na całośći auta... biorę też po uwagę czarny dach.. i pokrycie lusterek imitacją carbonu.

zamieszczam 2 pierwsze auta w białym macie:

http://a.imageshack.us/img20/6264/27573455.jpg

Widziałem na żywo białe matowe Q7 znajomego - jak dla mnie koszmar. Choć generalnie Q7 samo z siebie piękne nie jest.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moja dziewczyna rowniez okleja samochody, jakby ktos chcial cos okleic w okolicach Krakowa/Tarnowa.

Opublikowano

biały jest naprawdę super tylko że powoli ten kolor się wykańcza..

może ciemna czekolada brąz bardziej..... albo niebiański rs4 :wink:

Opublikowano

Nie wiecie czy jest ktos w trojmiescie kto sie tym zajmuje?

• 4 tygodnie później...