Voucher Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mam pytanie do Was. Mianowicie czy do lamp po liftingu mozna montowac jakies zwykle zarowki czy tylko ksenony? Jesli zarowki to jakie? Nie jestem zbytnio obeznany w tym temacie i licze na Wasza pomoc . Kupilem wlasnie auto z takimi lampami i ksenonami (poprzedni wlasciciel je zmienil) jednak bez spryskow i obawiam sie ze niebiescy moga sie doczepic do tego . P.S. Chodzi o takie lampy:
woj-o Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zalezy od wersji lamp. Były na ksenony i również na H7. Jak jest na ksenony to przy lampie (na dole) jest przetwornica. Jak H7 to kabelki z kostki od razu na żarówkę.
Gość Murzyn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jezeli sie obawiasz o niebieskich to z mila checia sie wymienie za ori soczewkowe za Twoj xenon
Voucher Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Pozyjemy, zobaczymy . Ty sie nie obawiasz niebieskich? btw da rade do zwyklego zderzaka zamontowac spryski?
ykk Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Voucher dla chcecego nie ma niemozliwego. Ale troche roboty i zbierania czesci z tym jest. Jak chcesz zeby to wygladalo w miare oryginalnie..
Voucher Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Szkoda ze nikt sie nie zajmuje takim przerabianiem . Zawsze mozna sciemnic ze sie jezdzi na H7 :>. P.S. Jesli w niewlasciwym dziale to prosze o przerzucenie do wlasciwego .
ykk Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Voucher zawsze mozesz kupic zaslepki wymalowac pod kolor i nakleic na zderzaku..
Voucher Opublikowano 15 Września 2007 Autor Opublikowano 15 Września 2007 A powiedzcie mi bo niezbyt jestem obeznany w temacie. Przy lampach xenonowych wymienia sie tylko żarniki jeżeli juz zaczną swiecic słabo, mam racje? Na jakie sie je wymienia (D2S 4300K?), na jak dlugo starczają no i jaki jest ich koszt? Obecnie przy swoim aucie xenony mam od roku... (poprzedni wlasciciel zmienil lampy) Znalazłem cos na allegro ale nie wiem czy to pewne zrodlo: http://allegro.pl/search.php?string=%C5%BCarniki&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=3&order=p Jesli macie jeszcze jakies opinie, porady co do xenonow to podzielcie sie nimi Z gory dzieki za cenne rady i wskazowki
bartek123438 Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 a czy lampy po lifcie po98 roku beda pasowały bez problemow w a4 z 96 roku?
cayenne Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 a czy lampy po lifcie po98 roku beda pasowały bez problemow w a4 z 96 roku? Nie. Trzeba ciąć błotniki. Wszystko masz opisane i pokazane w dziale warsztat.
schiller Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 a czy lampy po lifcie po98 roku beda pasowały bez problemow w a4 z 96 roku? Nie. Trzeba ciąć błotniki. Wszystko masz opisane i pokazane w dziale warsztat. ale czekaj, jemu chodzi chyba o te po I lifcie. bosch-ki. a te pasuja bez problemu.
Krycha Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Skoro jest już temat o takich lampach to chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś w drodze wysyłkowej zamówić te wtyczki i kable do lamp soczewkowych bo chciałbym u siebie założyć te nowsze lampy ale u mnie nie dostane nigdzie tych kostek i kabli. Można je gdzieś zamówić i otrzymać za wysyłką?
Gość Keżor Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 ale czekaj, jemu chodzi chyba o te po I lifcie. bosch-ki. a te pasuja bez problemu. no napewno mu chodzi o te chce wymienić matowe szkło na matowe
Voucher Opublikowano 17 Września 2007 Autor Opublikowano 17 Września 2007 A kto odpowie na moje pytania?
Gość Keżor Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 A powiedzcie mi bo niezbyt jestem obeznany w temacie. Przy lampach xenonowych wymienia sie tylko żarniki jeżeli juz zaczną swiecic słabo, mam racje? tak Na jakie sie je wymienia (D2S 4300K?), na jak dlugo starczają no i jaki jest ich koszt? zależy jakie masz teraz żarniki , jak masz d2s to na d2s , a kolor taki jaki Ci sie podoba do 14TK bo potem to już nielegal
ykk Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Najlepiej swieca 4300 i 6000 K powyzej tego to tylko lans lans lans..
Voucher Opublikowano 17 Września 2007 Autor Opublikowano 17 Września 2007 Przy okazji zapytam, czy daloby sie do mojego licznika zaadoptowac spalanie czy musialbym kupic nowy licznik z fisem? Posiadam taki licznik:
schiller Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Przy okazji zapytam, czy daloby sie do mojego licznika zaadoptowac spalanie czy musialbym kupic nowy licznik z fisem? Posiadam taki licznik: jakiej okazji? co to ma wspolnego z tematem? :bicz3:
Voucher Opublikowano 17 Września 2007 Autor Opublikowano 17 Września 2007 Nie chcialem zakladac oddzielnego tematu...
Rekomendowane odpowiedzi