mikesze3 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Jesli nie grzech i pochwalić sie można zamieszcze więcej fotek. Pozdrawiam Jest moja od czerwca dokonałem pewnych modernizacji wkrótce zamieszcze zdjęcia. Pozdrawiam fanów AUDI
arki Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 ładne autko, dobra podstawa do modów, a jak o nich mowa to czekamy na zamiany jakich dokonałeś Oby dobrze Ci służyła
rafik84 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Ładna, motorownia i rok jak u mnie :oklaski:
mikesze3 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Opublikowano 31 Lipca 2010 Dzięki za miłe opinie tuż po urlopie wwystawie foty. Dzieki i pozdrawiam
ZuKeRs Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Mam ten sam srodek w swojej, najladniejszy ze wszystkich . Jesli chodzi o mody to proponuje kiere od B8 3 ramiona (instalka p&p) no i wymiana tapicerki na alcantare w wersji sport (instalka p&p pod warunkiem ze w tej samej konfiguracji sterowania manual/elektr)- piekny komplecik polecam
siemian Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Mam ten sam srodek w swojej, najladniejszy ze wszystkich . Jesli chodzi o mody to proponuje kiere od B8 3 ramiona (instalka p&p) no i wymiana tapicerki na alcantare w wersji sport (instalka p&p pod warunkiem ze w tej samej konfiguracji sterowania manual/elektr)- piekny komplecik polecam jak nie wiesz to nie pisz... Kiera z B8 nie jest do końca p&p ponieważ różni się podłączeniem multifunkcji... Co do autka.. Ładna sztuka... Już mam pare modów w głowie :decayed: Pozdrawiam
turdzi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 fajny kolor, bardzo mi sie podobal zawsze
mikesze3 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Dzięki za opinie a wie może ktos jakie dvd współpracuje z modułem do rnse wraz ze sterowaniem bo chce rozbudować rns-e.
siemian Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 to chyba raczej od modułu zależy a nie od DVD ale głowy nie dam... :mysli:
Tomeks Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 jak jakie dvd ,adapter i podłączasz każde,nawet takie domowe jak je zasilisz
siemian Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 ale jemu chodzi o obsługe z menu RNS-E
mikesze3 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Tak chciałbym sterowac dvd z rns-e i czy potrzebuje również tv dvd free ? Bo sami wiecie że rns-e jest uboga pod względem czytania nośników i chciałbym zkoplować jakiś sprzed czytający usb sd karty dvd może tv i.t.p.. Może mi ktoś doradzi co i dla czego kupić? Pozdrawiam fanów.
skrab Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Masz super kolorek taki miałem w volvo v50 :good:
Rekomendowane odpowiedzi