witux Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Chciałem odłączyć alarm fabryczny bo mi wyje co jakiś czas z przyczyn nieznanych ( krańcówki OK ). Pojechałem do elektronika samochodowego i on stwierdził że to nie jest takie proste, ponieważ mam jeden zespolony moduł tzn. 3 w 1 (pompka centralnego, domykanie szyb i alarm). Powiedział że będzie musiał pomyśleć jak to rozdzielić żeby sam alarm odpiąć. Może mieliście już styczności z takim czymś to mu pomogę jeśli wy mi pomożecie.
Gość davido31 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a masz podłączony czujnik udarowy?
SebMis Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a może wystarczy przekodować sterownik
witux Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a masz podłączony czujnik udarowy? Nie wiem[br]Dopisany: 27 Sierpień 2007, 11:15 _________________________________________________W tej chwili już od pięciu dni nie wyje. Ale pewnie po jakimś czasie znowu będzie wył. Może jak zawilgotnieje to takie coś się dzieje ?
Rekomendowane odpowiedzi