franek84 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Koledzy wczoraj wymieniłem sobie napinacz według wskazówek znalezionych na forum(zajęło to nie dłużej jak 1h) i pytanie mam do Was o dokręcenie wiskozy i rolki napinacza-czy dobrze zrobiłem dociągając wisko z dużą siłą i to samo pytanie dotyczy rolki napinacza? niepokoi mnie to bardzo bo boję się że przesadziłem... dzięki za wszystkie odpowiedzi
SotoM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 przynajmniej możesz być pewny ze się nie odkręci. jak byś przesadził, to byś poczuł jak się zrywa gwint- wtedy to byś miał problem jesli by się nie chciało odkręcić tylko kręciło by się w miejscu... a jak dokręciłeś i się nic nie ukręciło to dobrze... bez paniki...
franek84 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ok, dzięki kolego za info bo mechanik mi powiedział właśnie ż jak za mocno dociągnąłem to wisko poleci. Chyba wiem w sumie czemu tak powiedział-chciał zedrzeć ze mnie 250robocizna i 350 rolka-jak mu powiedziałem że w godz sam to zrobiłem to zaczął wydziwiać że pewnie coś zaraz poleci! mnie to w sumie kosztowało 199zł rolka ruville i 2,70 LECH no i bezcenny opis na forum bez którego pewnie sam bym się nie podjął tego
Grzesiekkbc Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kolego ty wymieniłeś samą rolkę? bo w temacie piszesz, że napinacz a na koniec w cenniku o rolce. Jeśli 199zł za rolkę to ok ale za napinacz z Ruville 199zł to coś nie tak, bo sam przechodziłem to miesiąc temu i szukałem cały tydzień najlepszej opcji na napinacz i ceny do tego. Ja dałem 240zł za napinacz po kosztach, bo nie płaciłem marży sklepowej.
franek84 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 całą rolkę wymieniałem a kupiłem w sklepie w Cze-wie o nazwie AUTO-DAW po 5% rabatu wyszło właśnie 199zł 12-mcy gwarancji oczywiście jest więc jak jakaś lipa to będzie zwrot:)
Rekomendowane odpowiedzi