Gość Lokiszta Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam ostatnio zauważyłem problem z temperaturą, mianowicie w tej chwili jest dość ciepło a więc powinien bez problemu mieć 90 stopni, silnik się rozgrzewa dośc szybko do temp.85-88 stopni i dalej nie pójdzie chyba, że się go pogazuje wtedy na chwilkę wchodzi i znów spada do granicy 85-88 stopni tak samo w trasie przy prędkości 120-140km/h z włączoną klima jest trochę lepiej już prawie 90.Więc jaki mam problem proszę o rade.
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 czyli wszystko stary jest ok nie masz żadnego problemu
Gość Lokiszta Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jak to chyba za mało pokazuje powinno być cały czas chyba 90 stopni czy w przypadku silnika 1.9TDI jest tak samo?
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 85-90 to w benzyniakach norma W A6 ACK 2.8 nigdy mi nie weszło na 90 - chyba że butowałem
Szymon-26 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 mam ten sam silnik co ty i nie pamietam abym miał równo wskazuwke na 90 zawsze minimalnie po nizej
Rekomendowane odpowiedzi