Bieniek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak w temacie.Co polecacie??Sa to uniwersalne pasujace do wszystkich kol?Jak dobrac odpowiednie?
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 :gwizdanie: takie śruby nic nie dają, nakładki na zamek ściąga się płaskim śrubokrętem albo łamakiem a śruby z specjalnymi główkami nabija się nasadkę (jest kilka wersji w zależności od śrub zabezpieczających)
graba83 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dokładnie na amatorów wystarczy, tylko rzadko kiedy amator idzie walic fury
Bieniek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dokładnie na amatorów wystarczy, tylko rzadko kiedy amator idzie walic fury Tu chodzi o kola...
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jak ktoś idzie w felgi to zna się na temacie, a amator... hmm na felgi, rzadkość więc co nie kupisz będzie ok[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 15:59_________________________________________________jak już nie masz na prawdę co kupić to szukaj czegoś takiego imbusa się nie da wbić, nasadkę też ciężko nabić (wada że każdy ma do tego klucz bo nawet jak się minimalnie różni to da się go nabić)
Bieniek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tzn,ja mam takie sruby.Klucz mi sie tylko zniszczyl i nie moge nigdzie znalezc samego klucza.
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 daj zdjęcie PW łepka śruby i jesli masz opakowanie to nr z opakowania, może coś znajdę
Grisza79 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Osobiście się zdziwiłem kiedy pierwszy raz przekładałem felgi z letnich na zimowe, po ściągnieciu dekielków, okazało się że nie ma śrub zabezpieczających Tak czy owak dalej jeźdze bez tych śrub. Zresztą jak ktoś będzie chciał felgi ukraść, to podejrzewam że śruby zabezpieczające nie będą stanowiły dla niego problemu.
Cineksik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 same te oryginalne plastikowe kapturki na śruby są zabezpieczeniem, bo nie widać jaka śruba jest pod spodem a żeby sprawdzić to trzeba poświęcić chwilę czasu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi