mb83 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam, przeszukałem forum ale nie widzę info na ten temat. Mam pełen fis, kolorowy ale gdy zapal sie np kontrolka klocków lub inne ostrzeżenie nie pojawiają mi się żadne komunikaty a wiem, że jest taka opcja. Nie znam wszystkich symboli i musze lecieć do instrukcji. Wie ktoś może czy da się vagiem włączyć te komunikaty? Jeśli to nie ten dział to proszę admina o przeniesienie. Pozdro
antonio Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ostrzeżenia o klockach nie da się wyłączyć VAGiem trzeba zewrzeć piny w kostce od czujników i problem zniknie
grabalaba Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak zapali ci się np. przepalona żarówka wciskasz check i masz opis problemu (np. prawa zarówka stopu)
mb83 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak wciskam check to włącza mi się samodiagnostyka i wywala ok. Chciałbym wiedzieć którą mam żarówkę przepaloną ale nie wiem gdzie te komunikaty są. W instrukcji jest napisane, że są liczniki z komunikatami i bez... albo ja cos źle zrozumiałem.[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:03_________________________________________________ trzeba zewrzeć piny w kostce od czujników i problem zniknie Kolego ale ja chcę WŁĄCZYĆ komunikaty żeby wiedzieć o co dokładnie chodzi nie zrozumieliśmy się
grabalaba Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak wciskam check to włącza mi się samodiagnostyka i wywala ok... Ale wciśnij check jak będzie się cuś paliło na żółto
mb83 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Tak własnie robię i niestety lipton... samodiagnostyka i koniec. Juz nie rozumiem na czym nawet ta samodiagnostyka polega. W tej chwili mam symbol klocków do wymiany, za mało oleju, paliwo sie kończy i brak płynu do spryskiwaczy... wciskam check i co? I wszystko ok. Żadnych komunikatów, autko twierdzi, że nic mu nie jest. [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 16:13_________________________________________________Wie ktoś może o co chodzi z tymi komunikatami?
Rekomendowane odpowiedzi