Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l na VWmani była hamownia V-tech,postanowiłem sprawdzić ile mam kucy,wyszło 41PS i 123Nm,byłem w szoku,bo auta zapitala normalnie,więc pojechałem dzisiaj do Tune-up na hamownie i wyszło 137PS i 325Nm,kompletnie nic nie było robione z autem między hamowaniami. v-tech ma zajebistą hamownie v-tech tune-up A tu wykresik po czyszczeniu turbiny i programie
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l Autor looool, kto ten pomiar robil? V-tech pomorze ,i to robili dwa pomiary,w pierwszym wyszło 39PS chłopaki mówią im że to niemożliwe,a oni -pomiar jest pewny,to porządna hamownia w tune-up w czwartek czyszczą turbawke i robią program
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l o losie i znów vtech... tylko tym razem wykres poszedł im w drugą stronę
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l Po co robicie zawieruche ? Przeciez wiadome ze coś nie halo i jakiś bład sie wkradł
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l Autor a nie robiłeś czasem hamownia na notlaufie? nie,obroty doszły do prawie 3800,zresztą zgasili silnik i odpalili ponownie,więc awaryjny by się wyłączył. Po co robicie zawieruche ? Przeciez wiadome ze coś nie halo i jakiś bład sie wkradł to tuner powinien wykumać,że coś nie halo,przecież widział,że auto się wkreca normalnie,a pomiary wyszły śmieszne.
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l Inne pomiary wyszly w miare poprawnie.Tylko tutaj dwa razy hamowali i dwa razy cos zj***li :mysli:
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l To nie problem hamowni....bez przesady rozbieznosci sa ale nie takie. Pytanie tylko czemu nie widze temp i cisnienia w czasie pomiaru....
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l To nie problem hamowni....bez przesady rozbieznosci sa ale nie takie. Pytanie tylko czemu nie widze temp i cisnienia w czasie pomiaru.... robi pomiar a wydruk i tak jest z pliku .jpg
Opublikowano 2 Sierpnia 201016 l To nie problem hamowni....bez przesady rozbieznosci sa ale nie takie. Pytanie tylko czemu nie widze temp i cisnienia w czasie pomiaru.... robi pomiar a wydruk i tak jest z pliku .jpg do wypełnienia jest tylko ramka nad wykresem, wykres przez pomyłkę dali ci z katalogu zdjęć fiata czinkłaczento