Inkognito Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Chciałem wam przedstawić moją niunie... mam ją już 2 latka i jestem strasznie z niej zadowolony choć chciał bym cosik nowszego no ale jak na razie moje cudo. jeśli macie jakieś sugestie co do modów i propozycję proszę rzucać... bo może sam cos przeoczyłem WYPOSAŻENIE ABS 2x air bag 2xelektryczne szyby klimatronic elektryczne lusterka centralny zamek niestety nic więcej nie posiada Plany zlikwidowanie zamka na klapie kubełki trafiły się i to w skórze prawe lusterko od anglika kierownica s4 grill po lifcie ładne alu gleba ale w planach jeszcze niżej ładny sprzęcik lusterka drżą stożek lampy zespolone xenony ciemna szyba malowanie calaka razem z dokładkami likwidacja tylnej wycieraczki obszycie kiery,lewarka recznego, lewarka zmiany biegów,podłokietnika emblemat dope daszek na tylną klapę malowanie felg ( jaki kolor może biały???) malowanie felg zima czarny połysk SWAP na 1.8T Plany po SWAPIE stożek na odmę wskaźnik doładowania przepływomierz 3 calowy z golfa VR6 turbo timer pomalowanie pokrywy zaworów wałki od ADR heble 312 rozpórka pomalowanie kolektora ssącego większe turbo KO4 Fmic wtryski 440CC wywalenie kata DP owinięty bandażem termoizolacyjnym Tip stożek ITG program dekory w biały carbon renowacja podsufitki ( myślę nad bielą) zderzaki s(???) nie pewne oto jak wyglądała i jak juz sie zmieniła... no i teraz po zmianach... kilka zdjęć sprzęciku z góry przepraszam za kiepską jakość na dniach porobię lepsze. przed zmiana... po zmianie lampek :> no i esowa kiera dla niektórych nie zauważalne a dla mnie radocha zmiana grilla na polifta... wizyta w spa no i efekt taki!!! Ale to jeszcze nie koniec!! :naughty: a więc ciąg dalszy... jeszcze jest wiele do zrobienia...
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Chciałem wam przedstawić moją niunie... mam ją już 2 latka i jestem strasznie z niej zadowolony choć chciał bym cosik nowszego no ale jak na radzie moje cudo. WYPOSAŻENIE ABS2x air bag2xelektryczne szybyklimatronicelektryczne lusterka niestety nic więcej nie posiada Plany ładne aluglebaciemna szybaładna końcówka ładny sprzęcikxenonydaszek na tylną klapęmalowanie calaka :> oto jak wyglądała i jak juz sie zmieniła... no i teraz po zmianach... szkoda ze silnik bez T, na glebe ja !
Inkognito Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 jak włożyłem alu 18 to nie mogłem na nią patrzeć wiec od razu poszła w duł... no i turbinki brak
Inkognito Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dzięki za opinie... powiedzcie mi czy w ten zderzak wkomponuje halogeny ori od polifta coś trzeba przerabiać czy pasują?
michu93 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 z tego co się orientuję to nie pasują, a nie wiem jak z przeróbką. Co się stało w przedni lewy błotnik? z tego co widzę to sam go wymieniałeś i taką gafę popełniłeś wrzucaj poliftowe lampki jak najszybciej
aju Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Co się stało w przedni lewy błotnik? z tego co widzę to sam go wymieniałeś i taką gafę popełniłeś jak wypatrzył
Inkognito Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 był puknięty wiem że jest inny ale calak będzie malowany i za jakieś 2 lub 3 tygodnie już nie będzie widać różnicy... a lampki będą ale nie w tym miesiącu...
michu93 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 był puknięty wiem że jest inny ale calak będzie malowany i za jakieś 2 lub 3 tygodnie już nie będzie widać różnicy... a lampki będą ale nie w tym miesiącu... ale malowanie ci w niczym nie pomoże. błotnik jest z rocznika 1998 czyli po pierwszym lifcie - bez znaczka pod migaczem bocznym. chyba, że odrazu błotnik inny wstawisz
Inkognito Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 nie martw sie o to... nie będzie różnicy wiem że jest tam znaczek... i dziury od listw na dole spoko spoko bedla fotki z malowania i po malowaniu :>[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 22:54_________________________________________________Macie koledzy może jeszcze jakieś modyfikacje na myśli o których może ja zapomniałem lub w ogóle nie pomyślałem.
michu93 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 gril na polifta i co za sprzęcik muzyczny masz? pokaż no ja drżą te m.in. lusterka i wrzuć zdjęcie wnętrza
Inkognito Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 i co za sprzęcik muzyczny masz? pokaż no ja drżą te m.in. lusterka goodi wrzuć zdjęcie wnętrza sprzęcik jest wzmak helix skrzynia jbl gto 500w ładnie dudni fotki będą chyba jutro musze jeszcze jedną rzecz podłączyć. myślę nad pomalowaniem relingów i lusterek na srebrno lub satynę w macie tylko nie wiem jak to sie będzie prezentować może zrobi ktoś jakieś małe VT...[br]Dopisany: 07 Sierpień 2010, 21:15_________________________________________________Proszę i są fotki sprzęciwa za kilka dni postaram się zrobić lepszej jakości.
Inkognito Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 jednak relingi zostaną czarne a lustra w kolor... chyba że dorwał bym chromy za rozsądną kasę. [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:41_________________________________________________wjechały nowe lampki teraz jeszcze przydały by sie po lifty na tył [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 13:40_________________________________________________jutro będą nowe foty z wnętrza i wymiany kiery na esową
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 He he, nie wiedziałem, że moja ADRianna ma siostrę-imienniczkę Wygląda super z poliftowymi lampami Będę miał dylemat - poliftowe, czy podwójne soczewki. strumienica Kombinowałeś juz coś z tym? Bo planuję wzmocnić Adriannę o 10-15 KM i szukam wszelkich informacji na temat modów ADR-a i jego osprzętu.
Inkognito Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 ze strumienicą nic nie kombinowałem słyszałem ze to bez sens jak na razie jeżdżę na pustym kacie. choć może założę ale jeszcze nic pewnego.
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ze strumienicą nic nie kombinowałem słyszałem ze to bez sens jak na razie jeżdżę na pustym kacie. choć może założę ale jeszcze nic pewnego. A myślałeś coś, żeby przy silniku pogrzebać?
Inkognito Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 za duża inwestycja a za małe efekty... myślę powoli nad sprzedażą i kupić jakąś z turbo chyba że wypali i kupie b6 ale też turbo. w ADR-a raczej nie ma co
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 za duża inwestycja a za małe efekty... myślę powoli nad sprzedażą i kupić jakąś z turbo chyba że wypali i kupie b6 ale też turbo. w ADR-a raczej nie ma co Aha, no chyba że tak. Wszyscy tak mówią, że z ADR-a nic się nie wyciśnie. Więc chcę byc pierwszym, któremu się uda [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:40_________________________________________________No chyba, że się nie uda
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 kimi daj mu coś stworzyć - zaraz musi się nie udać - a nóż się uda :good:
Rekomendowane odpowiedzi