Killer1984 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam, mógłby ktoś powiedzieć ile potrzeba spinek i śrub do montażu osłony pod silnik i skrzynię? Z góry dziękuję
Killer1984 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 szczerze mówiąc to zdjęcie nie wiele mi mówi bo nie wiem które to śruba które spinka itp... można prosić o jakieś dokładniejsze dane? potrzebuje tych informacji na jutro...
LAKIER88 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Całość to jest około 14 śrubek i specjalnych blaszek ze specjalną jakby nakrętką to nie są zwykłe śrubki i nakretki jest to specjalna śrubka i blaszka chyba ze na zwykłych chcesz dać
Killer1984 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Całość to jest około 14 śrubek i specjalnych blaszek ze specjalną jakby nakrętką to nie są zwykłe śrubki i nakretki jest to specjalna śrubka i blaszka chyba ze na zwykłych chcesz dać Chcę to zrobić tak jak powinno być czyli do montażu tych osłon wykorzystuje się tylko śruby z tymi blaszkami? na allegro widziałem jakieś zestawy z takimi plastykowymi spinkami...
mlodyy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 oslona skrzyny z tyłu 2 sruby posrodku montowana wspulnie z oslana silnika 3 sruby oslona silnika przod 3 sruby + po obu stranach na nadkolach po 2 szt czyli 4szt spinki plastikowe sa do nadkul caly zestaw powinien zawierac : 8 blaszek 4 spinki plastikowe 8 srub do blaszek 4 sruny do spinek i wsio caly komplecik
Rekomendowane odpowiedzi