grizzly Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam, po wielu poszukiwaniach kupiłem w końcu swoją wymarzoną audi, na początku miałbyć sedan, tak chciałem,ale moja lepsza połowa życ mi nie dawała,bo wózek, bo dziecko więc musiałem kupic kombi, ale tez jest super, 2.8 quattro 1998, , na razie jestem zadowolony, świeżo sprowadzone, bardzo zadbane
pablo_9 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ładna podstawa do zmian... pokaż więcej zdjęć środka i z zewnątrz i opisz auto. Na początek mogę zaproponować pierwsze zmiany jakie się nasuwają: - kierunki boczne na białe - grill na ori po II lifcie - ładna felga - lampki na przodzie po II licie albo dzielone DEPO... i na początek będzie spoko :> wiem, wiem może na razie cieszysz się tym co jest ale zmiany wyjdą na plus aha... no i szkoda, że jednak nie sedan
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Co się dzieje z listwami ozdobnymi we wnętrzu? Mi się wydaje czy masz tam kilka rodzajów? Konsola środkowa drewno? na desce ciemny grafit? drzwi szarości? chociaż drzwi i deska to chyba te same. Fajnie wygląda jasne wnętrze ale zrób coś z tymi listwami i wywal "drewnianą" gałkę zmiany biegów. Załóż 2 lift albo od Ski A poza tym zrób to co pablo_9 napisał Fajne autko, przyczepności życzę
grizzly Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 konsole ma chyba w kolor nadwozia, a listwy normalne alu dobrze prawisz, no jakis wybryk właściciela, ale to drobnostka, a z resztą się powalczy, powoli, powoli wyjdziemy na prostą
Klajtekkk21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bardzo ladna furka :kox: Prosimy o wiecej fotek
Rekomendowane odpowiedzi