Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l Autor A taki przod gdzie moge znalezc? Ten mi sie bardziej podoba od tego co podaliscie. Zdjecie dostalem od allegrowicza z aukcji.
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l A taki przod gdzie moge znalezc? Ten mi sie bardziej podoba od tego co podaliscie. Zdjecie dostalem od allegrowicza z aukcji. a nie ma innych fotek? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2007, 09:13 _________________________________________________ [br]Dopisany: 23 Sierpień 2007, 09:22 _________________________________________________ale ten jest faktycznie brzydki jak kupa
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l I właśnie o czymś takim mówiłem zaznaczając, że duży grill wymaga innych przeróbek... widziałem już to auto, przód z nieco większego profilu wygląda jeszcze bardziej ohydnie
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l to jest auto kolesia ktory kiedys byl na forum. chcial sie pochwalic autem ale ogolnie zostal tylko skrytykowany i sobie odpuscil...
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l Jak dostałeś to od kolesia z aukcji, to chyba on wie gdzie można takie coś dostać. Ale i tak ten przód wygląda beznadziejnie B5 to nie B7 i nie ma co na siłę przerabiać auta. Jak chcesz mieć duży grill kup sobie B7.
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l A taki przod gdzie moge znalezc? Ten mi sie bardziej podoba od tego co podaliscie. Zdjecie dostalem od allegrowicza z aukcji. nie no stary nie ziewaj. ten zderzak jest pewnie zrobiony z komponetów jakie używali do produkcji TRABANTA czyli tak zwany FORD KARTON.rozmawiamy o tuningu czy o robotach chałupniczych? zderzaki z allegro wykonane są z jakiegoś tworzywa made in china i pewnie rakotwórczego. z drugiej jednak strony to ciekaw jestem czy były jakieś problemy z przeróbką przodu.dowiadywałeś się?
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l chocasz bys nie wiadomo co robił to i tak twoje a4 b5 nigdy nie bedzie b7 jak to wyglada po prostu made in wiocha a nie china jak nie masz kasy to nic nie rob a jak masz to kup b7 i po problemie jeszcze jeden maniak wiejskiego tuningu... :audi:jest super ale po rossadnym tuningu...
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l Jak chcesz mieć duży grill kup sobie B7. to daj mu pieniądze to sobie kupi. przynajmiej projekt będzie miał z głowy.
Opublikowano 23 Sierpnia 200718 l chocasz bys nie wiadomo co robił to i tak twoje a4 b5 nigdy nie bedzie b7 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,6108.0.html rozczarowany?
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,6108.0.html rozczarowany? bardzo dobry przykład :oklaski:. i co nie da się???????? jak to mówił mój dziadek że nie da się, jedynie nasrać między gacie a kalesony,więc komentarze typu kup sobie B7 to będziesz miał dużego grilla itp... no to wybaczcie. ten zderzak co zapodał GIZMEX wcale nie jest taki ohydny.(mi jedynie chodzi o materiał z jakiego jest wykonany i jak taki się zderzak robi) wygląda tak bo jest nie pomalowany . chciałbym zobaczyć ten dziób z Allegro już pryśnięty lakierem do tego zawias obniżony i ładną fele. jak ktoś ma fotę takiej AUDI to niech zapoda zobaczymy czy jest to tak wstrętne jak tu co niektórzy sugerują. Howghk!!!
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l davido31 - włożyli w to 1000 roboczogodzin !!! , koszt to nie mały pewnie, zrobili zarówno tył i przód razem ze światłami. Pełen podziw ale z wieśniaka nigdy szlachty nie zrobisz, tak i z B5 to B7 nie zrobisz.
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l z B5 to B7 nie zrobisz to zobacz autko Icemana to Ci mina zrzednie!!
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l z B5 to B7 nie zrobisz to zobacz autko Icemana to Ci mina zrzednie!! ale on o tym mowi...
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l Iverson - widziałem i jest super, napisałem również włożyli w to 1000 roboczogodzin !!! , koszt to nie mały pewnie, zrobili zarówno tył i przód razem ze światłami. Pełen podziw
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l Autko Ice jest super, ale postaw obok B7 Avant i nie pozostaje nic wątpliwości...
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l z wieśniaka nigdy szlachty nie zrobisz, tak i z B5 to B7 nie zrobisz. hmm... wnioskuje że te 1000 RBG na nic bo ktoś czytaj:zawistny, może powiedzieć eee to nie jest B7 to przerobiona B5. czy przerobienie B5 musi się tylko ograniczać do włożenia grilla z RS4 gdzie jeszcze powstaje wielki problem czy z siateczką czy z żeberkami, ze znaczkiem czy bez... krytyka zawsze istniała i będzie istnieć ale w moim odczuciu gdybym stosował się do wszystkich krytycznych ocen to bym musiał w zimę w trampkach śmigać, pić zimną wode i na betonie spać. OLEEEE !!!!
Opublikowano 24 Sierpnia 200718 l Autor Panowie ... ja się przecież nie pytałem czy Wam się podoba ta przeróbka tylko czy ktoś wie gdzie mogę kupić elementy do przeróbki.
Opublikowano 25 Sierpnia 200718 l Kolego gizmex widze że jeszcze szukasz autka i to od razu z myślą aby je stylizować na B7. Gdzie kupić części ? na allegro, na szrotach na giełdzie samochodowej. Pisałeś Jestem w trakcie poszukiwań Audi B5 1.8 lub 1.8T (Klima, najlepiej z gazem) to może lepiej kaske którą ewentualnie włożyłbyś w stylizacje B5 na B7 przeznaczyć na 1.9Tdi będziesz z klekocoka zadowolony, i ewentualne jego chipsowanie. Przemyśl to