Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

DIRT 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie w trójce maja powrócić, obejrzyj trailery :cool1:

Widziałem widziałem :kox:

Wreszcie to co tygrysy lubią najbardziej :naughty::decayed:

Nie mogę sie doczekac jakiegoś demo przynajmniej :decayed:

Opublikowano

Dla mnie seria Colin McRae (później Dirt) to obowiązkowa pozycja. Finlandia, Szwecja, Australia... mega kosa :kox:

Opublikowano

Dla mnie seria Colin McRae (później Dirt) to obowiązkowa pozycja. Finlandia, Szwecja, Australia... mega kosa :kox:

:good: Popieram w 100%

CMR 2 te 3 pierwsze rajdy to jechałem praktycznie na pamięć :polew:

Niestety nie lubiłem rajdów na asfaltach jak np Francja bo nie szło mi wyciagac takich czasów :gwizdanie:

Ja tez nie znam innej tak dobrej gry rajdowej :gwizdanie:

Szkoda że trzeba jeszcze czekać na tego DIRT 3 ;(

Opublikowano

Na razie mam w co grać, na horyzoncie Shift 2 więc nudzić się nie będę ;) Niech będzie tylko dopracowany ;)

Opublikowano

Tak naprawde dobrych gier wyscigowych nam nie brakuje a jedyne czego brakuje to czasu żeby w nie upalac... :(

Opublikowano

Gra wyjdzie 24/05/2011

Ciekawe jak bedzie wygladala przy ustawieniach grafiki na PC :mysli: i jak beda zaawansowane :kox:

choc szczerze nie licze na wielki szal pod wzgledem grafy :wink4:

tak troche pod temat :decayed::cool1:

Opublikowano

Co do grafiki już jest super i wiele juz sie zrobic nie da. Bardziej by mnie cieszyło jakby wzbogacili tryb rozgrywki o rajdy jak CMR2 :kox:

Opublikowano

to prawda rajdy to je to :kox: :kox: :kox:

choc watpie aby byly.

Opublikowano

nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy graja w gry wyscigowe/symulatory jazdy z widokiem na cale auto (kamera z tylu, nad maszyna)

nie dosc, ze granie traci poczucie bycia w srodku akcji, to jeszcze te "podrygi" auta na zakretach, nie majace nic a nic wspolnego z prawami fizyki

Opublikowano

nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy graja w gry wyscigowe/symulatory jazdy z widokiem na cale auto (kamera z tylu, nad maszyna)

nie dosc, ze granie traci poczucie bycia w srodku akcji, to jeszcze te "podrygi" auta na zakretach, nie majace nic a nic wspolnego z prawami fizyki

Tak samo jak ja nie rozumiem tych co graja w The Sims :polew:

A tak poważnie. Patrząc z tej kamery z za samochodu jest poprostu wiekszy kąt widzenia i jest wygodniej. Pozatym lepiej widać jak samochód sie zachowuje.

pozatym niema co w takich grach szukać zbytniego realizmu. realizm jest w prawdziwym samochodzie, a tu liczy się dobra zabawa. :hi:

Opublikowano

na padzie jest wygodnie grac z kamera z tylu

na kierownicy to pedalstwo :decayed:

Opublikowano

Na kierze lubie jechać na masce lub zderzaku, na padziku jak Flyer mówi, z tyłu jest wygodniej.

Dodatkowo widząc auto z tyłu można cieszyć się ładnym wykonaniem modeli pojazdów :kox:

Opublikowano

Na kierze lubie jechać na masce lub zderzaku, na padziku jak Flyer mówi, z tyłu jest wygodniej.

Dodatkowo widząc auto z tyłu można cieszyć się ładnym wykonaniem modeli pojazdów :kox:

No popieram,

Ja grywam tylko na PC na klawiaturze więc widok z tyłu jest :good: i tylko bardzo sporadycznie na kierownicy bo nie za wygodnie :przebiegly:

Opublikowano

Masz kiere i katujesz się na klawie? :przebiegly:

Opublikowano

Masz kiere i katujesz się na klawie? :przebiegly:

No :tongue4:

Nie wiem czemu ale na klawiaturze mi sie jakos wygodniej gra:P Nie trzeba machać rekami a żeby ładnie pojeździc to niestety trzeba :wink4:

Tzn jakbym grał np na 32" TV albo projektorze może z kierą było by fajnie bo na 24" jakoś średnio :disgust:

Opublikowano

Ja gram na monicie 22" i nie narzekam, pewnie dlatego że mam go przed nosem a nie na drugim końcu pokoju :polew:

Opublikowano

No ja grając na klawiaturze (przewodowej) tez nie siedzę daleko :polew:

Pozatym moja kiera jest łapana do biurka na przyssawki co mnie wkur...a bo sie odkleja i w czasie jazdy przesuwa. Musiałbym jakies lepsze mocowanie zrobic. :wallbash::mysli:

Opublikowano

chociaz powiem Ci, ze gram ostatnio w DIRTA 1 padem (bo jakos nie przekonuje mnie forcefeedback w tej grze) i gram wlasnie na masce - jest git :)

jak mam kamere z tylu to "za duzo" widze i nie mam takiego wyczucia jak widze to co jest przede mna...

Opublikowano

Widok z tyłu przydaje się w kontaktowych trybach (off-road, rally cross), widok z maski jest wygodny, bo kamera jest wyżej a do tego zapewnia fajne "wczucie się".

Opublikowano

W sumie w trybie z nad maski nigdy nie jeździlem wiec sie nie wypowiem. Może spróbuje i powiem jak wrażenia ;)

Ale musze przeinstalowac Winde bo mi sie coś spierniczyło i sie tnie :disgust: albo na drugim systemie zainstaluje :chytry: