Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

DIRT 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DIRT 1/2 - duza roznica jakosciowa, grafika, model jazdy

DIRT 2/3 - niewielki postep moim zdaniem, gra jest poprostu odswiezona

jedynka przynajmniej na X-a była troszke "archaiczna" pod względem grafiki , dwójka jest fajna i za duzo nie mozna było poprawić bo stała na wysokim poziomie graficznym :wink4:

"Najlepszy" jest widok z kokpitu, nie zmienil sie od Dirta 1, a w dodatku goowno widac.

w kazdej scigałce gówno widac z kokpitu :decayed: (przynajmniej jak dla mnie)

posiadacze PS3 wreszcie poznaja co to znaczy przy*ebac w drzewo :D

:polew: :polew: :polew: :polew: :good: :good: :good:

BTW mam juz w sumie D3 na dysku tylko musze do Janek skoczyć po nośniki a bije sie z myslami czy zaczynać bo jeszcze w dwójce zostało mi jakies parenaście zawodów do objechania :confused4:

Opublikowano

Skoncz 2 i zacznij 3 :)

E tam, ja wlasnie lubie jezdzic z kokpitu na kierze - w FM3 i Shiftach jest idealnie.

Pogram jeszcze pare godzin i napisze cos wiecej na temat 3-jki, ale mam wrazenie, ze producenci gier zrobili ostatnio skok na kase, a nie na jakosc, czy innnowacje :thumbdown:

Opublikowano
+ za uszkodzenia, bo wygladaja fajnie, posiadacze PS3 wreszcie poznaja co to znaczy przy*ebac w drzewo :D

Moim zdaniem tutaj trochę mało się gnie, szczególnie gdy porównamy uszkodzenia znane z Grida. Nie jest źle, ale zachwycać się tym nie można.

Fajnie, że graty odpadają a widok niemiłosiernie poobijanego na maksa Mini Morrisa w Cat'n'Mouse bezcenny :polew:

Opublikowano

E tam, ja wlasnie lubie jezdzic z kokpitu na kierze - w FM3 i Shiftach jest idealnie.

pare razy przełączyłem na kokpit własnie w FM3 i S2 - wydawało mi sie ze auto inaczej (gorzej) sie prowadzi.

Moim zdaniem tutaj trochę mało się gnie, szczególnie gdy porównamy uszkodzenia znane z Grida.

w GRID-ie to były dzwony :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

pare razy przełączyłem na kokpit własnie w FM3 i S2 - wydawało mi sie ze auto inaczej (gorzej) sie prowadzi.

na padzie takie wrazenie jest, ale np. w moim przypadku odwrotne.

lepiej czuje auto jak mam morde na zderzaku (pad), albo widze kokpit (kiera) - kiedys gralem tylko z kamera na zewnatrz.

choc wczoraj zaczalem grac w dirta wlasnie z kamera z d*py strony... szczegolnie do zabawy na gymkhanie to jedyna opcja.

Opublikowano

Ja jeżdże z kamerą na masce, najlepsze pole widzenia i wyczucie krawędzi auta, do szaleństw na Gymkahanie tylko widok z tyłu.

Dobry jest jeden archievement, gdzie trzeba przejechać się bez wspomagaczy, z kamerą wewnątrz auta i z wyłączonym HUDem. Klimat jest zakoorwisty ale na dłuższą metę wykończył bym się tak jeżdżąc :naughty:

Opublikowano

lepiej czuje auto jak mam morde na zderzaku (pad), albo widze kokpit (kiera) - kiedys gralem tylko z kamera na zewnatrz.

jak znam trase tez mam widok ze zderzaka :rolleyes:

Opublikowano

pogralem wiecej... jest spox - szczegolnie odcinki na sniegu w norwegii sa bardzo fajne :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

BTW mam juz w sumie D3 na dysku tylko musze do Janek skoczyć po nośniki a bije sie z myslami czy zaczynać bo jeszcze w dwójce zostało mi jakies parenaście zawodów do objechania :confused4:

Moskal jak mozesz zarzuc linkiem na pw ;) bo nie umiem nigdzie znalesc :angry:

Opublikowano

PW

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, wybaczcie, ze w tym temacie, ale mam pewien problemik z Dirt'em 2.

Mianowicie nie moge utworzyc wlasnej gry, gdy zapraszam kolege to pojawia mi sie komunikat: blad sieci. gra jest juz pelna albo zostala zakonczona.(a tak na prawde nikogo nie ma i caly czas czekam)

nie ma zadnego problemu z dolaczaniem sie do kogos, wtedy sie gra... wszystko fajnie dziala.

zna ktos moze przyczyne, jak mozna online pograc z kolega? co robie nie tak?

probowalem wylaczyc firewalla, kaspersky nie monitoruje aplikacji dirt2 ...

nie wiem, co moze byc nie tak.

z gory dzieki za wsparcie,

Gabriel

Opublikowano

Skoncz 2 i zacznij 3 :)

Pogram jeszcze pare godzin i napisze cos wiecej na temat 3-jki, ale mam wrazenie, ze producenci gier zrobili ostatnio skok na kase, a nie na jakosc, czy innnowacje :thumbdown:

Fly właśnie szukam dobrej kiery do x-klocka, na czym jeździsz, co możesz polecić ?