oneneo_2005 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 witam wszystkich mam pytanie czy jest mozliwosc zalozenia lampki tej duzej poliftowej w miejsce zwyklej tej malej czy trzeba cos wycinac albo nowa podsufitke trzeba dac
grippen Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 witam wszystkich mam pytanie czy jest mozliwosc zalozenia lampki tej duzej poliftowej w miejsce zwyklej tej malej czy trzeba cos wycinac albo nowa podsufitke trzeba dac trzeba inną podsufitkę bo inny est kształt lampki
KANAL Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Za to jesli nie masz z tylu lampki a podsufitowke szara to mozna od polifta zalozyc lampke dla pasazerow z tylu. Trza wyciac podsufitowke ale po montazu jest jak ori.
oneneo_2005 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 dzieki zakladam z tylu polifta
KANAL Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 dzieki zakladam z tylu polifta Gdybys nie mial takiej lampki albo gdybys szukal po sieci to mam taka do sprzedania. W sumie komplet lampek z polifta. Kolor szary - przod, tyl i bagaznik.
Rekomendowane odpowiedzi