Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wrazenia na i po zlocie - hot line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja również się melduję... powrót minął szybko niemalże tak jak zlot - impreza KOX na MAXa , taktuś :th: :thumbup: :th: , uczestnicy :thumbup: impreza :thumbup:

Opublikowano
ps. Widzielismy Hołka z Lukasem na trasie

fakt zgadza sie niebieskie subaru na blachach NO... to byl łon ale przypomina mi sie rajd polski ostatni na start podjeżdza Hołek ludzie leca a my " a kto to to jest (jakas babka) "to Hołek Holek " a my " a to Polak ?" :D

my tez go widzieliśmy, dosyć szybko jechał.

a rozjechałem (zabiłem) jedną wiewiórkę, przepraszam nie dało sie jej ominąć :no:

Opublikowano

Żadna rewela ten Hołek, widziałem go w Wawie na Żwirki i Wigury też w jego subaraku. Suszył zęby jak jechał...... jednym słowem pełen lans

Opublikowano

krzyn!ek

a w wywiadach mówi że jak to on w życiu codziennym po woli nie jeździ... (może powinien mówić że jeździ "prawie" powoli...) :polew: co do Hołka to studiując w Olsztynie widziałem go kilka razy nawet raz go prawie potrąciliśmy z kumplami jak wyskoczył zza auta na starówce... :polew:
Opublikowano

krzyn!ek

a w wywiadach mówi że jak to on w życiu codziennym po woli nie jeździ... (może powinien mówić że jeździ "prawie" powoli...) :polew:

to wtedy ściemnia. wyprzedzał że tak powiem "na siłę" :bicz:

Opublikowano

Cześć wszystkim

Sfinks już dotarł do domku i całe szczęście po takiej jeździe w jednym kawałku :D

Taktuś szacuneczek :notworthy: :notworthy: za organizację

I wielkie dzięki wszystkim obecnym za super ZLOT i zabawę

Opublikowano

ekipa KR tez juz sie melduje w 1 kawalku :decayed: Zlot - mistrzostwo swiata :notworthy:

Opublikowano

Dobra, mialem kisic link i dawac tylko na PW bo nie chcialo mi sie rejestracji wycinać.

Ale widze, że inni też nie wycinają więc wrzucam link "free for all" :)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.new.html#new

Miłego oglądania. Foty nieprzebrane.

Opublikowano

malik foki nie są KOX fotki są KOKOS!!! :notworthy: :>

Opublikowano

jak na razie fotki pełna kultura, a podobno alkohol był :naughty:

Opublikowano

malik kiepskie swiatlo bylo :polew:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2007, 23:33 _________________________________________________

a podobno alkohol był

plotki :drunk:

Opublikowano

alkohol jak box - to ZŁO więc doszliśmy do wniosku że Zlot będzie bez alkoholowy i tak było... (pre_pl lub adadur mogą poświadczyć...) :polew:

Opublikowano

Cuber-ek też sie melduje:)

Taktuś wielkie dzieki za organizacje :notworthy:

Imprezka kozak na MAXA! własnie wale browca i przeglądam fotki.....

pozdro for all

Opublikowano

malik kiepskie swiatlo bylo :polew:

Heh.. żebyś wiedział. Sam się dziwię, że cokolwiek widać na fotce grupowej bo była robiona prosto pod światło.

Wogóle tak średni zadowolony jestem z tych fotek :kwasny: Następnym razem będzie lepiej :)[br]Dopisany: 27 Sierpień 2007, 00:00 _________________________________________________

Pierwsze fotki Bryni

e016043b78780d6cm.jpg

Oooo... tego nie autoryzowałem :)

Opublikowano

O widze ze i Alan dotarł, BTW za wykonanie reklamy na samochodzie 50 zyli sie nalezy NETTO :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

alan ma ceny w mexykanskich pesos - sam sie dzis przyznal :polew:

Opublikowano

Murzyn

mexykanskich pesos

w kolumbijskich... :polew:

Opublikowano

niech bedzie - zaraz sprawdze przeliczniki :decayed:

alvaroalvaro78 jak psychika siostry??

Opublikowano

kurde nie ma sie co smiac Oniak malo co mnie nie wykastrowal,pozatym bigos byl koks albo z koksem ,nie pamietam

bardzo sie wzruszylem ,jak kazdy dziękowal za fachowe rady,obiecuje nadal pomagac na forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...