PABLO Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Fajny filmik i nieźle odpycha A ta B6 jest na 20"kach czy tylko robi takie wrażenie przez ta glebę Obie audice super leżą
Tony Stark Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Fajny filmik i nieźle odpycha A ta B6 jest na 20"kach czy tylko robi takie wrażenie przez ta glebę Obie audice super leżą b6 jest na 19" i niestety ma wieksza glebe od mojej ale mam nadzieje ze to sie zmieni niedlugo
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Fajny filmik i nieźle odpycha A ta B6 jest na 20"kach czy tylko robi takie wrażenie przez ta glebę Obie audice super leżą b6 jest na 19" i niestety ma wieksza glebe od mojej ale mam nadzieje ze to sie zmieni niedlugo To musi być ta gleba bardzo sztywna bo u mnie czasem ociera na 19" na hopkach i też by się przydał sztywny zawias
Tony Stark Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 PABLO no walsnie jest sztywniejsza bardziej u mnie w aucie niz u niego
Tony Stark Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Dzisiaj wyjelem gumy usztywniajace z tylu bo wysoko stal teraz jest duzo lepiej
Tony Stark Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 male porownanie ktore felgi lepsze wedlug was
jedrekx Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 1 wygląda na większą, 2 na mniejszą... ale 2 ciekawiej się prezentuje
Tony Stark Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 Carlajny no wlasnie to nie sa carliny tylko mam mt1 nie wiem jak z wytrzymaloscia felg firmy MAM[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:06_________________________________________________wpadl mi do glowy jeszcze taki pomysl 19: 9J wzor bentely jak wam sie to widzi
Tony Stark Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 dzisiaj z okazji slonecznego dnia w irlandi co nie jest czym zbyt popularnym o tej porze roku, umylem autko i nawoskowalem nowym woskiem Auto Glym HD Wax, daje rade kilka fotek Co do felg to koncepcje caly czas sie zmieniaja teraz wiem ze jak sprzedam moje ( co mam nadzieje nastapi niedlugo) beda 19" prawdopodobnie jakis Bentley Chce tez wziasc kolo 9J z wyzszym ET zeby schowalo sie w nadkolu bo tyl trzeba jeszcze posadzic [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 16:36_________________________________________________filmiki pokazujacy jak sie zbiera autko sorry za jakosc ale krecone fonem podczas jazdy wiec ciezko cos sensownego bylo skrecic
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 filmiki pokazujacy jak sie zbiera autko sorry za jakosc ale krecone fonem podczas jazdy wiec ciezko cos sensownego bylo skrecic łe ledwo do 130 sie rozpedzil swiruje poduszka Ci sie pali
Tony Stark Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Felgi Bentley 19' 9J 5x112 oponki 225/35 Utweirdzilem sie tylko w przekonaniu ze muze jeszcze ostro zglebic autko Jutro bede probowal wyciaganc pierscienie dysansowe o polozyc tyl jeszcze nizej
A-rek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Rafał nieźle jakie ET mają koła :?: jakbyś chciał się ich pozbyć to ja je chętnie przygarne
Rekomendowane odpowiedzi