fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam.Chciałbym zaczerpnąć pomocnego info na temat zakopanego lub do 20km od zakopca.Gdzie najlepiej się zatrzymać,wynająć pokój gościnny,pensjonat,hotel. A może ktoś ma znajomego i mógłby polecić. ceny oczywiście w miarę przystępne. Wyjeżdzam w poniedziałek,czasu coraz mniej a nic jeszcze nieustalone. Gdzie Wam się podobało. Za każdą podpowiedz
juropek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jedź do Poronina, góry widać, wylot na słowację, na morskie oko, i na szlaki które stamtąd startują, dojazd busikiem, taniej i bez nerwa w korku , kolesie są niesamowici , byłem tam w kilku miejscach w Poroninie i wszędzie było super żarcie (nie do przejedzenia ) pokoje też raczej masz podobne, rzeczkę za ulicą, a do zakopca drogę prostą, jak wyjedziesz na zakopiankę z poronina zaraz skręcasz w lewo i jedziesz bocznymi drogami do samego zakopca jak coś na cb Ci podpowiedzą. Wieczorkiem zapytam żony może ma gdzieś numery tel.
jedrekx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja Ci również polecam Poronin i pensjonat Limba http://www.limba-poronin.pl/ byłem tam kilka razy w ciągu Świąt Wielkanocnych oraz w zimie i zawsze jest super! zadzwoń i zapytaj. na pewno będziesz zadowolony!
Orange Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Limba, limba i jeszcze raz limba! Polecam, byłem 2 razy, świetni właściciele, nawet jak coś zepsujesz to przymykają oko.. :gwizdanie:
fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jedź do Poronina, góry widać, wylot na słowację, na morskie oko, i na szlaki które stamtąd startują, dojazd busikiem, taniej i bez nerwa w korku , kolesie są niesamowici , byłem tam w kilku miejscach w Poroninie i wszędzie było super żarcie (nie do przejedzenia ) pokoje też raczej masz podobne, rzeczkę za ulicą, a do zakopca drogę prostą, jak wyjedziesz na zakopiankę z poronina zaraz skręcasz w lewo i jedziesz bocznymi drogami do samego zakopca jak coś na cb Ci podpowiedzą. Wieczorkiem zapytam żony może ma gdzieś numery tel. no właśnie na słowację też będę chciał zajrzeć Limba, limba i jeszcze raz limba! Polecam, byłem 2 razy, świetni właściciele, nawet jak coś zepsujesz to przymykają oko.. :gwizdanie: nie tym razem-z żoną i córą jadę czyli alko stop 3 tygodnie temu wróciliśmy z tygodniowej wycieczki autokarem w Czechach i tam to dopiero była tygodniówka
Orange Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ale ja nie mówie o alko.. plac zabaw uległ uszkodzeniu.. konkretnie do decha pękła.. zgłosiliśmy.. podziękowali, uśmiechneli sie, na drugi dzień nowa deska była
fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ale ja nie mówie o alko.. plac zabaw uległ uszkodzeniu.. konkretnie do decha pękła.. zgłosiliśmy.. podziękowali, uśmiechneli sie, na drugi dzień nowa deska była aha a jeszcze jakieś propozycje?
A-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja polecam samo Zakopane, a pensjonatow masz tam od groma bo praktycznie kazdy dom to pensjonat. juz od kilkudziesieciu kilometrow przed Zakopcem wlasciciele (pracownicy) pensjonatow siedza przy drodze z tabliczkami i zachecaja ludzi wiec napewno cos wybierzesz, ceny od 25 zl/osobe. ja polecam http://www.goralskidomek.com.pl/
juropek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tyle , że w Zakopanym to strasznie głośno, tłumnie, korki większe niż w Wawce, jak ktoś chce odpocząć to nie jest to dobre miejsce
fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ceny od 25 zl/osobe. to tanio myślałem,że w samym zakopcu od 40 wzwyż Tyle , że w Zakopanym to strasznie głośno, tłumnie, korki większe niż w Wawce, jak ktoś chce odpocząć to nie jest to dobre miejsce i tak bym tylko wracał spać a tak tylko góry
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja też sie wybieram do zakopca i szukam pensjonatu bo gościu jeden mnie zrobił w balona :wallbash: dajcie namiary na coś dobrego i w centrum zakopca i w miare tanio
fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 to za ile miałeś ten pensjonat? w samym zakopcu miałeś miejscówkę?
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 tak w centrum 30zł / osoba ale znajomi pojechali tam i warunki tragedia więc trzeba szukac co innego
fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 tak w centrum 30zł / osoba ale znajomi pojechali tam i warunki tragedia więc trzeba szukac co innego jak coś wq miarę znajdziesz daj cynk. jak wysłałem maila do pyzówki-30km od zakop ale bez odpowiedzi. podobno fajnie
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 a Ty chcesz w centrum zakopca czy na uboczu? to mi ciekawie wygląda http://www.umoniki.pl/strona_glowna/
fayera Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 a Ty chcesz w centrum zakopca czy na uboczu? to mi ciekawie wygląda http://www.umoniki.pl/strona_glowna/ no niegłupie dzwoniłeś może? ja będę z małą więc zapytałbym o dziecko\ czyli tylko 25pln
A-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tyle , że w Zakopanym to strasznie głośno, tłumnie, korki większe niż w Wawce, jak ktoś chce odpocząć to nie jest to dobre miejsce jak sobie zalatwisz w pensjonacie na "krupowkach" to wieze :> a jesli chodzi o korki to wyobraz sobie ze zalatwiles sobie nocleg z 10-30 km od centrum Zakopca i dziennie bedziesz w nich stal aby na "krupowki", na Góbałówkę czy pod "wielka krokiew" dojechac
juropek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 hehe i dlatego piszę o Poroninie, stamtąd do zakopca dojedziesz bez korków wystarczy wiedzieć jak, mnie pokierowali na radyjku droga może nie najlepsza, ale jedziesz. no i busiki , ci kolesie są niesamowici powaga , ja zostawiałem auto pod hacjendą i tylko z nimi jeździłem:)
jedrekx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no żeby dojechać z Poronina do Zakopanego to nie trzeba nawet jechać "Zakopianką". można pojechać przez Murzasichle i wyjeżdża się w okolicach Nosala i jedzie się fajną drogą wokół której są lasy (Tatrzański Park Narodowy) oraz piękne widoki
daro125 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja wlasnie wrocilem z zakopca wczoraj i jesli chodzi o nocleg to raczej nie polecam gdzies 10 km od centrum czy dalej ...całe zakopane rozkopane robia drogi..chodniki.. korki kilometrowe. takze raczej nocleg gdzies w zakopanym badz kościelisko bo blisko..
Rekomendowane odpowiedzi