Damian01 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam mam problem z komputerem w audi a4 2000r natomiast po zakupie samochodu komputer był idealny wszystko chodziło tak jak trzeba zacząłem coś tam przyciskać tymi guzikami bo chciałem skasować licznik.... Na drugi dzien odpalam samochód i tu pojawił sie problem komputer nie wyświetla tak jak wyświetlał jak uruchomiłem silnik komputer tak jak by był przesunięty troszkę do gór nie widać tylko polowe wyrazu stacji od radia w ogóle liczby nie wyświetlają sie pełne tylko jakieś takie poucinane i ciężko jest cokolwiek odczytać co może być przyczyną tego? Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez cwiara
wojtek26 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zapewne oznaka padającego wyswietlacza FIS
Damian01 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Pomoże jeszcze ktoś? można z takim przypadkiem poradzić sobie samemu? [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 08:33_________________________________________________Co mam zrobić w tej sytuacji proszę o pomoc
gurban6 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kolego temat wielokrotnie poruszany.Wpisz w naprawa fisa lub coś podobnego.Podam Ci jeden z linków do tego tematu. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28530.0;highlight=naprawa+fisa
Martino22 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 fachowcy za naprawe "regeneracje"czegos takiego biora 100zl zobacz na allegro nawet sie oglaszaja. Kupno nowego wyswietlacza 300zl plus wymiana. Wymiana na nowy licznik w zaleznosci za ile dostaniesz plus robocizna za zgranie wszystkiego by wszystko chodzilo. Sam oblicz co ci sie bardziej oplaca. Pozdrawiam
saat Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 czy ktos zna lub moze polecic jakiegos fachowca od fisa ?
fanthomas18 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 A co chcesz zrobić z tym fisem? Spróbuj tu:wink: Aceef
saat Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 chce naprawic wyswietlacz, jak byla by mozliwosc skorygowac odczytu predkosciomerza bo mi zawyza ...
kichy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam ja mam taki oto problem czy można to jakoś samemu naprawić? ktoś odpowie?
marcin_franz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wymiana wyświetlacza, albo całego licznika. Zrób może jeszcze test wyjść licznika na vagu.
marzol Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 można to jakoś samemu naprawić? Samemu tego nie naprawisz. Lepiej poszukaj jakiejś używki z dobrym FISem i po prostu przełóż. Ewentualnie wyślij do jakiejś firmy, która to naprawia. Koszt ok 350zł
Rekomendowane odpowiedzi