vudi Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam Czy za pomocą vaga mogę odczytać poziom paliwa w zbiorniku? Jestem w Niemczech chwilowo i nie mam jak rozbroić zbiornika, a widzę że wskazówka świruję pawiana (pokazuję jak chce). Zrobiłem test wskazówek ładnie układają się pionowo. Dodam iż uczyniło mi się to tu na miejscu, chodź faktycznie wskaźnik nigdy nie pokazywał idealnie, tj. od pełnego do połowy robiłem około 600km potem do zera ok. 400km. A chcę wiedzieć jak stoję z ropą pozdrawiam
domjenick Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 w liczniku masz w blokach pomiarowych ilość w litrach,nie pamiętam który dokładnie
karlik85 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ale czy dane z bloków nie pochodzą ze wskazań wskaźnika tylko że w cyfrowej formie?
vudi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 własnie to co znalazłem to wskazania z licznika są, czyli nic mi to nie daje... Ale w końcu pokazał mi błąd, że są problemy z masą od wskaźnika paliwa
Rekomendowane odpowiedzi