Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Wtryski i pompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a masz jakieś błędy najlepiej to jakbyś zrobił logi i byłoby wszystko wiadomo

jaki masz stan akumulatora rozrusznika u mnie też był problem słabo kręcił wyjołem rozrusznik zawiozłem do szpeca zapłaciłem 30 zł rozkręcił nawalił smaru jakiegoś. jak zakręciłem go spowrotem to szczęka mi opadła bo chyba nigdy tak nie palił od dotknięcia

Opublikowano

samochód dalej słabo kręci :kwasny:

Słabo kręci czy długo kręci? Może aku masz lichy :naughty:

Opublikowano

rozrusznik w jakim stanie i czy pewny jesteś na 100 % co do niego

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=36744.0;highlight=dawka+startowa[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 19:45_________________________________________________dawka paliwa około 3 mg a startowa koło 21mg tylko nie pamiętam które kanały chyba 2 i 5[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 19:47_________________________________________________zrób screeny to ci powiem czy jest ok z dawkami

Opublikowano

bo żeby ją zmienić musisz się zalogować czyli 01 później wpisujesz login adaptacje i i kanał 5 musi się coś zmieniać zmieniaj wartości co 10 i zobacz jak się zmienia

Opublikowano

a w dobre pole wpisujesz ? wpisujesz w pole i bierzesz test

Opublikowano

masz pełną wersje vaga bo jeśli nie to nie ustawisz

Opublikowano

Zauważyłem wczoraj że samochód zaczął mi dużo palić, ok 10l/100km, dalej słabo odpala i te kopcenie na czarno, jak mu przycisnę to zostawiam za sobą czarną zasłonę dymną angry nawet na jałowym kopci dość mocno. Mechanik mówił że to może być któryś z czujników, temperatury silnika, płynu chłodniczego lub paliwa i to może wpływać na te odpalanie i kopcenie. Wiatraki ciągle chodzą obojętnie czy zimny czy Ciepły... Czy to może być coś jeszcze innego?

Opublikowano

Zauważyłem wczoraj że samochód zaczął mi dużo palić, ok 10l/100km, dalej słabo odpala i te kopcenie na czarno, jak mu przycisnę to zostawiam za sobą czarną zasłonę dymną angry nawet na jałowym kopci dość mocno. Mechanik mówił że to może być któryś z czujników, temperatury silnika, płynu chłodniczego lub paliwa i to może wpływać na te odpalanie i kopcenie. Wiatraki ciągle chodzą obojętnie czy zimny czy Ciepły... Czy to może być coś jeszcze innego?

a przepływka w jakim jest stanie zrób logi dynamiczne auta

Opublikowano

mechanik moze miec racje ... podpiecie Vag'a ulatwi znalezienie usterki ...

Opublikowano

Podłączałem pod Vag-a i nie pokazał żadnych błędów. W środę oddaję audi do mechanika i niech szukają usterki.

ale zrób logi dynamiczne i wrzuć tutaj oszczędzi ci to kasy i nerwów i będzie wszystko wiadomo [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 15:00_________________________________________________zrób takie logi

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154293.0

i poczytaj jak się robi, to ci pomożemy

Opublikowano

Zdobiłem Logi dynamiczne, ale nie wiem czy dobrze

Grupa 000, 001, 002

NNvgr.jpg

Grupa 003, 011

69Fqr.jpg

Grupa 004, 008, 010

69ZnA.jpg

Sory za burdel w Logach ale pierwszy raz to robiłem. Pomóżcie, bo ja już tracę cierpliwość :wallbash:

Opublikowano

takie sobie te logi .. ale widac ze termika silnika lezy ... podejrzewam ze termostat skoro zadnego bledu w sterowniku nie bylo...