blant88 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a taka operacje moge zrobić na kloszach w przedliftach :?:
mcm Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 na szklanych tez można tylko trzeba użyć innych materiałów
blant88 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 na szklanych tez można tylko trzeba użyć innych materiałów ale efekt bedzie taki sam ? bo powiem ci że te moje lampy są ciemne i trzeba byłoby je jakos odrestaurować :> PS. jakie materiały beda potrzebne ?
mcm Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 inne pasty ścierne bo papierem nie zrobisz
Pandzior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 na szklanych tez można tylko trzeba użyć innych materiałów ale efekt bedzie taki sam ? bo powiem ci że te moje lampy są ciemne i trzeba byłoby je jakos odrestaurować :> PS. jakie materiały beda potrzebne ? A nie masz czasami takich przyceimnianych lamp?
blant88 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Czy ja wiem raczej nie ale sam zobacz na moim profilu.
K2 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 musi to być 3M możne być np pasta G3???
LortG Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kotlet!.. Mam pytanie jednak do Panów, którzy robili te polerke dość dawno... ponad rok temu... jak w końcu wyszło z tą trwałością? Czy po ponad roku są jakieś efekty uboczne? Lampa żółknie? Pzdr!
Frimuś Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Bez zmian. spporadycznie tempo w ruch a pozatym GIT!! ---------- Post dopisany 21-07-2012 at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany 13-12-2011 at 20:54 ---------- Kledzy widzialem ze ktorys z klubowiczow polerowal obudowe licznika na maline ale nie pamietam kto i jakich srodkow uzywal. Jak kojazycie to podajcie linka.
slimaczek89rz Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Michał to robił: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-avg-lichtsilber-madafaka-michal-89946/index53.html
Frimuś Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Michał to robił:http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-avg-lichtsilber-madafaka-michal-89946/index53.html Dzieki
Gwerty Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Kotlet!..Mam pytanie jednak do Panów, którzy robili te polerke dość dawno... ponad rok temu... jak w końcu wyszło z tą trwałością? Czy po ponad roku są jakieś efekty uboczne? Lampa żółknie? Pzdr! sa odpowiednie srodnki do zabezpieczenia przed zułknieciem, np filtr uv. ale klosz jest dalej miekki i matwo sie matowi jesli prze polrc zostałą naruszona lub usunięte utwardzona powierzchnia. jak ktoś chce miec znowu nałorzoną twardą warstwe po polcam płynne szkło. jest mega:) sam uzywam przy polerce kloszy
Frimuś Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Kotlet!..Mam pytanie jednak do Panów, którzy robili te polerke dość dawno... ponad rok temu... jak w końcu wyszło z tą trwałością? Czy po ponad roku są jakieś efekty uboczne? Lampa żółknie? Pzdr! sa odpowiednie srodnki do zabezpieczenia przed zułknieciem, np filtr uv. ale klosz jest dalej miekki i matwo sie matowi jesli prze polrc zostałą naruszona lub usunięte utwardzona powierzchnia. jak ktoś chce miec znowu nałorzoną twardą warstwe po polcam płynne szkło. jest mega:) sam uzywam przy polerce kloszy A jak to wyglada_plynne szklo!
Rekomendowane odpowiedzi