Luka3s Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ostatnio przyszło mi do głowy wymienić baterię w pilocie od adeli, wymieniłem ją na taką jaka była czyli Varta V 625 U. Bateria okazuje się ciut większa... minimalnie tak że bateria po wciśnięciu guzika jedną stroną dotyka tylko do końca bo się nie mieści stara bateria wchodzi normalnie i podkreślam że ma identyczne oznaczenie. Audi jest z 95r. I w ogóle ten pilot to od centralnego ? Jest na nim tylko jeden guzik okrągły. Samochód mam koło 2 miesięcy a dopiero teraz mnie zaciekawił ten bajer. Wydaje się że ta bateria która tam siedziała była od nowości samochodu.
janjazda Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ten okrągły guzik to raczej nie jest centralny tylko podświetlenie diody w pilocie
Gość fudi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Była od nowości bo nikt jej nie zmienia :>
gp Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Guzik jest okrągły, czy okrągły podłużny? Bo jeśli ten drugi, to masz pilota od centralnego zamku, z tym, że w tych modelach sterowanie jest na podczerwień, a nie falami radiowymi, więc by to zadziałało, musisz skierować kluczyk na odbiornik znajdujący się na słupku B samochodu (czyli pomiędzy przednimi i tylnymi drzwiami). Pozdrawiam
Luka3s Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dzięki wszystkim, to jest okrągły guzik zupełnie okrągły. To jakaś chora lampka do świecenia Myślałem że pilocik, cóż niedługo będzie trzeba się w to pobawić temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi