graba83 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam Na wstepie żeby nie było szukałem podpinałem sie i nic więc zakładam temacik. Otóż mam taki mały problemik ze swoim 110 konnym afn'em bo po lekkim dzwonku (bardziej ucierpiała blacha niż mechanika) byłem zmuszony do rozpięcia chłodnicy wody i klimy żeby było łatwiej i zeby sie nie warlały pod nogami, więc po tym zabiegu zalalismy auto narazie wodą i przy normalnej jedie jak ustawie klimatronik na HI to leci powietrze jakby ze 20 stopni, a jak go przekaram to daje tak że na krótki rękaw jest za goraco. Nie wiem o co chodzi bo w zime rozrząd był robiony, płyn w chłodzeniu zmieniony, pompa została bo była sprawna, a ogrzewanie działało idealnie. W trakcie jazdy wskazówka tem plezy na 90 stopniach więc ideał, moja wiedza na ten temat sie skończyła. Co do klimy to sytuacja podobna rozpięta resztak gazu wyleciała, teraz byłem u mechesa co nabija nawinełem mu temat ze ją rozszczelniłem i mi sprawdził ciśnieniowo po 1 dniu ciśnienia nie było, wydaje mi się że węże dobrze pospinałem, były sztywne bez luzu. Poradźcie coś zapowiada się u mnie na wolny weekend więc sobie pogrzebie przy niuni
Rekomendowane odpowiedzi