adrian228 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam ! Mam kabel VAG i chciałbym go w pełni wykorzystywać może jest jakaś instrukcja do programiku jakiegoś, czytałem cos że można programować ale nie wiem, podpiołem pod swoje Audi A4 z 1997 roku i tylko silnik i klima oraz parę innych rzeczy działa czy można więcej np, sprawdzić pompę paliwa.
spanky Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam ! Mam kabel VAG i chciałbym go w pełni wykorzystywać może jest jakaś instrukcja do programiku jakiegoś, czytałem cos że można programować ale nie wiem, podpiołem pod swoje Audi A4 z 1997 roku i tylko silnik i klima oraz parę innych rzeczy działa czy można więcej np, sprawdzić pompę paliwa. to poczytaj wiecej ...
ppaziuu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 standardowa odpowiedz .. VIP-ow .. Moderatorów .. itp itd .. .. nic tylko czytaj szukaj .. .. !! .. żal jak dla mnie .. ..
domjenick Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 standardowa odpowiedz .. VIP-ow .. Moderatorów .. itp itd .. .. nic tylko czytaj szukaj .. .. !! .. żal jak dla mnie .. .. jeśli byłbyś moderatorem,vipem ,albo kimś,kto spędza Tu sporo czasu-natknąłbyś się na takie pytania-conajmniej dwa razy dziennie...po dwóch tygodniach miałbyś dosyć i też proponujesz szukać,z resztą Regulamin jasno określa tego typu sytuację-najpierw szukamy,potem pytamy...
endriuu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 standardowa odpowiedz .. VIP-ow .. Moderatorów .. itp itd .. .. nic tylko czytaj szukaj .. .. !! .. żal jak dla mnie .. .. po dwóch tygodniach miałbyś dosyć proponuję zmienić pracę.
domjenick Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a ja proponuje nie zadawać pytań,na które są już odpowiedzi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi