maudia4 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam ktos mi pstatnio zapier..... jeden kapselek od felgi ( mam model 18 cali nuvolari ) nie wiecie gdzie mozna byloby takiego poszukac ?? i czy sa to standartowe rozmiary ?? marcin
angela Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Najlepiej na alegro.......ja kupilam ostanio 4 szt za 149 zl.....ale facet sprzedaje tez pojedynczo...... W ASO cena za sztuke 94pln http://moto.allegro.pl/item223283951_audi_s_line_dekielki_kolpaki.html Ja kupilam od tego goscia i sa ok......
schiller Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 na allegro to masz szanse trafic na swoj...
Gość NUTI Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 angela dobra robota sam szukałem bo mam takie tylko mi farba sie obdarła.
maudia4 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale nie wiecie czy one sa w tych samych rozmiarach ?? i rozmiar kola nie ma znaczenia??
angela Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ale nie wiecie czy one sa w tych samych rozmiarach ?? i rozmiar kola nie ma znaczenia?? sluchaj zmierz swoje kapsle.......i po problemie......facet, do ktorego podalam linka podaje rozmiar..... ....ja tak zrobilam i pasuja idealnie......
Rekomendowane odpowiedzi