janusz123 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 W Warszawie Klinika Lpg na Czardasza,Autowojownicy,Nowotczyński w Mławie.Tanio nie będzie nigdzie,ale na tym nie oszczędzaj,bo się zemści.Wybierz,ustaw się w kolejce i ciesz się jazdą. Jak kolega słusznie zauważył tylko warszawa mnie interesuję, Mława trochę daleko... koledzy naprawde nie ma więcej w samej warszawie?
Buba Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 W Warszawie Klinika Lpg na Czardasza,Autowojownicy,Nowotczyński w Mławie.Tanio nie będzie nigdzie,ale na tym nie oszczędzaj,bo się zemści.Wybierz,ustaw się w kolejce i ciesz się jazdą. Jak kolega słusznie zauważył tylko warszawa mnie interesuję, Mława trochę daleko... koledzy naprawde nie ma więcej w samej warszawie? To musisz się zdecydować. Lokalizacja czy doświadczenie montera
artur100g Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ktoś jeszcze by się znalazł,ale te warsztaty znam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem.
janusz123 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 To musisz się zdecydować. Lokalizacja czy doświadczenie montera No nie mów że muszę jechać na drugi koniec polski bo w Warszawie nie znajdę dobrych monterów, na moje oko to znalazło by się pare sensownych warsztatów znających się na rzeczy, oczywiście nie ujmij tego jako pretensji tylko moją próbę stwierdzenia faktu...
chea Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Energy Gaz Polska; Auto-Gaz s.c.;Dam Auto Gaz; ALLTOP auto; <- masz tu kilka pierwszych wyników z google podzwoń popytaj, chyba że już coś znalazłeś.
Buba Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 To musisz się zdecydować. Lokalizacja czy doświadczenie montera No nie mów że muszę jechać na drugi koniec polski bo w Warszawie nie znajdę dobrych monterów, na moje oko to znalazło by się pare sensownych warsztatów znających się na rzeczy, oczywiście nie ujmij tego jako pretensji tylko moją próbę stwierdzenia faktu... Jaki drugi koniec Polski? 120km to daleko? Zrozum, że nie jest problemem założyć LPG. Problemem jest żeby to jeździło poprawnie. Montaż to każdy Mietek z garażu zrobi a gwarancję masz do bramy. Nie neguje monterów z Warszawy bo ich nie znam. Tam wiem że montowali i wiem jakie są tego efekty w perspektywie kilku lat i tysięcy kilometrów a dla mnie to się liczy. Co dla Ciebie to już sam musisz sobie odpowiedzieć. Zapytałeś to odpowiadam, nie mam pretensji bo niby o co mam mieć. Kolejnego masz w Turku pod Koninem 190km. Więcej nie znam. Oczywiście trzeba mieć sprawne auto bo bez tego to nikt nie ogarnie a później jest płacz że się psuje po montażu LPG.
artur100g Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Energy Gaz Polska; Auto-Gaz s.c.;Dam Auto Gaz; ALLTOP auto; <- masz tu kilka pierwszych wyników z google podzwoń popytaj, chyba że już coś znalazłeś.Akurat tutaj to bym raczej s4 nie oddał do gazowania,no może nad Alltopem bym się zastanowił ?Po zastanowieniu też nie.
chea Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) żeby nie było że polecam coś bez pokrycia - egp dzwoniłem dają gwarancję (bez limitu kilometrów) widizałem tęz filmik i zdjęcia z różnychy audic - chodzi bez problemu więc moim zdaniem można polecić, tka naprawdę można się zawsze porozumieć z drugim człowiekiem i wymagać porządnie wykonanej instalacji lpg - w końcu to nasze prawo w końcu płacimy nasze ciężko zarbione pieniądze i nie widzę problemu w przypomnieniu o tym danemu gazownikowi gdy oddajemy jemu nasz samochód. @janusz123 weź chłopie już się sprecyzuj i chwyć telefon w łapę i podzwoń bo to też niemoże tak być że my za ciebie odawalmy robotę - w końcu to w twoim interesie jest dowiedzieć się gdzie co i jak... Edytowane 13 Grudnia 2016 przez chea
artur100g Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ja w swoim życiu odwiedziłem setki warsztatów i widziałem co tam się wyprawia.W niektórych roweru bym nie zostawił na wymianę łańcucha. Ty zrobisz jak chcesz.Ja poleciłem Ci trzy znane mi osobiście,które masz blisko,znam właścicieli,widziałem ich montaże i wiem,że robią dobrze,ale i nietanio.Bo dobrze i tanio niema,najwięcej kosztuje właśnie wiedza i doświadczenie,bo graty wszyscy stosują podobne i podobnej jakości.Najważniejsze jest montaż zgodny ze sztuką i strojenie.
janusz123 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 dzięki ogromne @chea,artur100g,buba jak by mozna było postawic na forum browara to bym to zrobił, ostatecznie zdecydowałem sie na Egp za co jestem ogromnie wam wdzięczny!!!
chea Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 spoko niechaj ci służy dobrze - gratuluje ostatecznej decyzji mimo iż to długo trwało...
janusz123 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wolałem się dokładnie upewnić że na 100% będzie dobrze dlatego tak się wachałem ale jestem i tak ogromnie wdzięczny.
chea Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 dobra nie ma co się rozdrabniać lepiej pochwal się jak wyszło...
janusz123 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 spoko jak tylko dam radę to się pochwalę )!!!
artur100g Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ja akurat w EGP w życiu bym nie zakładał,ale Twój wybór. Napisz co Ci zakładają dokładnie i koniecznie pokaż foty instalacji pod maską.
Buba Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 dzięki ogromne @chea,artur100g,buba jak by mozna było postawic na forum browara to bym to zrobił, ostatecznie zdecydowałem sie na Egp za co jestem ogromnie wam wdzięczny!!! I co ci wsadzą?
k232 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Nie czaje takich ludzi, zadaje pytanie, inni się produkują, żeby coś podpowiedzieć a gość i tak ma w d*pie i wybiera po swojemu xD
artur100g Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Kto bogatemu zabroni... poprawiać po EGP? Edytowane 16 Grudnia 2016 przez artur100g
Rekomendowane odpowiedzi