Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mafia 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale zgodzić się nie mogę. GTA4 znudziła mnie po 3 misji. Mafia 2 niszczy GTA pod każdym względem :> :> :>

Opublikowano

Zobaczymy jak bardzo się rozczarujesz jak gra Ci się skończy za szybko :cool1: Na początku też byłem rozentuzjazmowany :decayed: W dłuższej perspektywie GTA jest nie do zajechania :evil:

Opublikowano

wlasnie przeszedlem Mafie 2, ogolnie myslalem, ze bedzie chociaz 20 rozdzialow, a tu tylko 15 :confused4:

jak dla mnie jak na tyle ile razy przekladali jej premiere, chyba z rok myslalem, ze bedzie cos dluzszego, a tu cieniutko

ogolnie wg mnie nie ma co porownywac do I czesci, tam nawet po przejsciu chcialo sie jeszcze grac, a tu koniec gry i nie ma co robic

juz nie mowiac o ilosci aut, bo tutaj jest ich chyba 10, nie liczac ciezarowek itp. :wink4:

Opublikowano

Mafie skończyłem tydzień temu. GTA nie ma szans :naughty:

Opublikowano

Mam odmienne zdanie, Mafia 2 to zmarnowana szansa. Wątek fabularny świetny ale nic poza tym.

Opublikowano

Recenzje mowia to samo, dlatego na razie odpuscilem zakup Mafii... poczekam az ceny mocno zjada i moze na zime sobie kupie ;)

Opublikowano
  • Autor

Ściągnąłem tą mafie w końcu ale nie umiem jej ogarnąć, zainstalowała się itp.

Ściągałem SKIDROW, skopiowałem cracka, ale odpala mi się ten steam... i nie wiem co dalej ??

Generalnie to przypadkiem nie powinno się tej gry odpalać po odłączeniu neta żeby nie namierzyli że pirat ? :przebiegly:

Opublikowano

To nie forum warezowe... zrób wg instrukcji na "pudełku" a nie będzie problemów ;) Śmiga bez skomplikowanych figur.

Opublikowano
  • Autor

działa luz... Tylko cały czas mi bije serce.. a jestem już w chapter 2 czy tam 3.. [br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 23:55_________________________________________________Kurde wiecie o co chodzi może z tym zdrowiem ? ... Cały czas mi maleje i mi się obraz rozmazuje, zjem coś i po chwili znów zaczyna schodzić.. :wallbash:

Opublikowano

Hłe hłe hłe... odbierz PM.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie zainstalowałem, zaraz ogarne czy kąsa.. :([br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 21:07_________________________________________________Dziaaałaaaa :notworthy:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 22:16_________________________________________________Reniu, browar dla ciebie ! :kox:

Opublikowano

Będziesz kiedyś przelotem w kuj-pom to zmontujemy jakiegoś spota ;)

Opublikowano

no to chyba i ja zassam dzis tą gierkę bo 140pln na gry to nie... :rolleyes:

Opublikowano

Panowie mam problem z misja gdzie ucieka sie z budynku z gory na dol (blok jest podczas budowy) schodze na dol wybijam wszystkich, a ten moj kumpel nie chce sam zejsc...bez niego nie moge wyjsc z budynku. Poradzil sobie ktos z tym?

Opublikowano

idziesz po prostu, wybijasz przed budynek i sami się pojawią przed budynkiem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Plasttikooowa biedronkoo ty mojja kochanaaaa :banan:

a ja mam misje z sejfem chyba 3"? .. chapter? denerwujące :D:hi:

Opublikowano

Dobra Odpaliłem Gre..powiem tak Grafika jest wyjebongo...na max detalach gra nawet nie pierdnie....hehe :evil:

Opublikowano

idziesz po prostu, wybijasz przed budynek i sami się pojawią przed budynkiem :gwizdanie:

Był jakiś błąd w grze, musiałem przejść ponownie 14 rozdział i bylo ok. Przeszedlem cała...jednak Mafia 1 była dużo lepsza. Na gigantyczny plus dwójki mozna zaliczyć zime w grze:) jak sie ustawiło na realistyczny sposob jazdy było duzo zabawy :)