Gość JAREK77 Opublikowano 29 Lipca 2006 Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam wszystkich Klubowiczow. Potrzebuje kupic takie czesci jak w temacie. Czy musza byc dokladnie od tego modelu a4 ktore mam czy moze od innych wersji silnika. Gdzie ich szukac a moze ma ktos na sprzedania. Pozdrawiam zapraszamy do newbie
wojtek79 Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Kupiłem 2 lata temu obudowę filtra powietrza w Jasienicy k/Cieszyna i dałem 200 zł (mają tam drogo ale nigdzie nie mogłem znaleźć więc kupiłem). Mają praktycznie wszystko co trzeba, mam do nich numery tel, towar wysyłają kurierem. Nie wiem ile taka obudowa kosztuje w innych miejscach. Potrzebowałem też ori wyłącznik świateł przeciwmgielnych to chcieli 100 zł. Zrezygnowałem a na allegro kupiłem za 21 zł dlatego twierdzę że tam mają drogo. A co do wzmocnienia czołowego to w Jasienicy mieli ale tylko razem z chłodnicami i chcieli za to 1100zł. Nie kupiłem. Prowadząc dalej poszukiwania, pewien facet uświadomił mnie że są 2 rodzaje wzmocnień. Różnią się tym, że na dole wzmocnienia jest rura albo profil zamknięty (taka rura tylko kwadratowa) Ja miałem zwykłą rurę. Kupiłem gazete i dzwoniłem do różnych gości. Kupiłem w końcu wzmocnienie bez chłodnic za 350zł. Niestety nie mam numeru do tego gościa co mi sprzedał. P.s. Są na rynku polskie podróby wzmocnień po około 250-300 zł ale kup lepiej używane ale oryginalne. Podróbki nie za bardzo pasują i trzeba się namęczyć przy montażu.
Rekomendowane odpowiedzi